Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Drømmekasser i flæng i Hobro

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Hobro IK og Randers FC.

Hobro IK - Randers FC 2-3 (1-2)

Björn Kopplin, 0-1 (10.)
Vito Hammershøy-Mistrati, 0-2 (23.)
Emmanuel Sabbi, 1-2 (30.)
Tosin Kehinde, 1-3 (65.)
Imed Louati, 2-3 (75.)

Kampens bedste

Læs også:Brøndby snakker ny kontrakt med talent: Det ser fornuftigt ud

Hobro IK (Simon Jakobsen)
Hobro var spillet ud af banen de første 25 minutter, men Peter Sørensens mandskab fik bedre styr på Randers, da Simon Jakobsen blev indskiftet i stedet for Rasmus Minor efter en halv time. Der var næsten ikke en hovedstødsduel, Jakobsen ikke vandt, og han kan bestemt være sin indsats bekendt, selv om omgangen med bolden ikke altid var perfekt.

Randers FC (Vito Hammershøy-Mistrati)
Der kommer en anden kvalitet over Randers' spil med bolden, når Vito Hammershøy-Mistrati er med på den centrale midtbane, og den tidligere Helsingør-profil gjorde også en forskel mod Hobro. Han krydrede indsatsen med en rigtig flot scoring og var involveret i flere farlige Randers-angreb. Hammershøy-Mistrati er bare en utrolig dygtig boldspiller.

Kampens værste

Læs også:SønderjyskE sikrede overlevelse: Skal snakke med dem, der har udløb nu

Pål Alexander Kirkevold er gået fuldstændig i stå efter hans flotte sæson sidste år, og han fik heller ikke meget ud af det, selv om han startede inde og spillede hele opgøret mod Randers. Man må formode, at det var Mads Hvilsom, der blev taget ud, og altså ikke nordmanden, fordi Hvilsom endnu ikke er i form efter en lang skadespause.

Kampens detalje

Der var fantastiske mål på stribe, og det ene var næsten bedre end det andet. Først bragede Björn Kopplin bolden op i hjørnet, så hamrede Vito Hammershøy-Mistrati kuglen i nettet efter fikse detaljer på kanten af feltet, og inden første halvleg var omme, havde også Emmanuel Sabbi scoret efter en suveræn solotur. At vælge det bedste må betegnes som en smagssag.

Det er også værd at nævne, at blot 16-årige Filip Bundgaard blev indskiftet med få minutter tilbage af opgøret. Han blev dermed klubbens yngste debutant nogensinde, da han blev sat på banen sammen med sin storebror, Oliver Bundgaard.

Læs også:LIVE: MÅL! Kehinde udbygger Randers-føring

Læs også:Brøndby-boss: Maxsø er mindst lige så god som spillere i Premier League

Læs også:Optimistisk lejesvend vil blive i Randers: Jeg håber, de når til enighed