Video : Tipsbladet
Superliga

Peter Sørensen: Vi lever af at have noget at kæmpe for

Peter Sørensen antyder, at motivationen var til forskel i Hobros nederlag til Randers.

Hobro sikrede sig playoff-pladsen ved at vinde over Esbjerg i sidste spillerunde, og man var således reelt uden noget at spille for, da Randers søndag lagde vejen forbi DS Arena.

Det var da også gæsterne, der trak sig sejrrigt ud af opgøret, og cheftræner Peter Sørensen var ikke tilfreds med alt, hvad han så fra sine spillere.

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Hobro fik besøg af Randers

- Nej, det var jeg ikke med det hele. Men altså, noget af det var okay. Noget af det var ikke så godt. Men det er en vanskelig kamp at spille. Vi er et hold, der lever af at kunne gå til den, og at der er noget at kæmpe for. Det er det, der vores tilgang til kampene.

- I dag er man bange for at blive skadet, og overall er det bare en vanskelig kamp at spille. Jeg synes, det var en hæderlig indsats, lyder det over for TV3 Sport.

Læs også:Fremragende scoringer sikrer Randers sejren over Hobro

Han uddyber, at Hobro kom for dårligt ud til kampen.

- Vi kommer for eksempel for dårligt i gang. Randers kommer for let til sine chancer og scorer et par mål, vi skal indhente, og jeg er ikke tilfreds med, at vi kommer ud til kampen og skal hente to scoringer inden for de første 20-30 minutter. Det er uhensigtsmæssigt i enhver forstand og enhver kamp.

Hobro gæster AC Horsens onsdag aften.

Læs også:Bedst og værst: Drømmekasser i flæng i Hobro

Læs også:Mistrati efter Randers-sejr: Svært at finde den følelse andre steder

Læs også:Hobro-back: Lidt en tam omgang fra vores side