Video : Tipsbladet
Superliga

Fodboldchef i AaB: FC Nordsjælland er mere faste i, hvad de vil

Søren Krogh har oplevet flere forskelle på FC Nordsjælland og AaB, siden han blev fodboldchef hos sidstnævnte.

I efteråret hentede AaB en ny fodboldchef i form af Søren Krogh, der kom til klubben fra FC Nordsjælland, og i sin første tid i den nordjyske klub, har fodboldchefen set flere forskelle på de to klubber.

Det fortæller han til Nordjyske.

Læs også:18-årig fik hård debut for Brøndby: Alle blev bare ved med at presse

Således har AaB været mere drevet af enkeltpersoner og visse cheftrænere, mens FC Nordsjælland har et mere fastlagt fundament – noget, som Søren Krogh dog også vil have på plads i den nordjyske klub. 

- Det er to fantastiske klubber, men Nordsjælland er mere faste i, hvad de gerne vil. AaB har vundet meget mere end Nordsjælland, men har måske været styret mere af enkeltpersoner, der er kommet ind og fået ansvar.

Læs også:SønderjyskE-profil er usikker på fremtiden

- Der er ikke noget ondt at sige om det, for det er imponerende, hvad der er blevet hevet hjem heroppe, men når der kommer en ny cheftræner ind og har sin stil og sit udtryk, så klikker det hele, og så er der en lidt død periode på fire-fem år, og så kommer der måske en ny og sådan fortsætter det i en årrække, siger Søren Krogh til Nordjyske.

Fodboldchefen tilføjer, at blandt andet trænere fremover skal passe mere ind i klubbens identitet og fundament i højere grad end før.

Søren Krogh, 43 år, tilbragte otte år i FC Nordsjælland, hvor han blandt andet var assistenttræner. Han tiltrådte officielt i sin nye stilling hos AaB den 1. januar i år. 

Læs også:Kasper Junker er målkongen i Norge: Jeg er en anden og bedre udgave

Læs også:Glad AGF-stopper: Det giver genlyd, når du slår de store hold

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 31. spillerunde