Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere Hobro-stopper i dilemma: Har kontakt med begge landshold

Anel Ahmedhodzic skal vælge mellem det svenske og det bosniske landshold, og han har haft kontakt med begge.

Forsvarsspilleren Anel Ahmedhodzic fik sit store gennembrud som professionel fodboldspiller som lejesvend hos Hobro IK i efteråret, og stopperen er fortsat med at imponere i Malmö FF i foråret. Det har gjort ham landsholdsaktuel, men her står han over for et dilemma.

Både det svenske og bosniske landshold vil nemlig have fingre i den 21-årige stopper.

Læs også:Født på Bornholm, men bosnisk landsholdsbobler: I skal vide, jeg elsker Danmark

Anel Ahmedhodzic har spillet ungdomslandskampe for Sverige, mens han også debuterede for det svenske A-landshold i en venskabskamp i januar. Dog kan han stadig skifte landshold, men han er endnu ikke sikker på, hvad han gør. 

- Jeg har ikke besluttet mig endnu. Jeg har haft kontakt med begge, men intet er sikkert, siger Anel Ahmedhodzic til Fotbollskanalen.

Malmö-profilen har også sagt til podcasten Opsajd, at hans far har været i kontakt med den Zvjezdan Misimovic og Dusan Bajevic, der er henholdsvis direktør og cheftræner for det bosniske landshold.

- Jeg har været i kontakt med Misimovic. Vi snakkede lidt om et bosnisk pas. Min far har også kontakt med både Misimovic og Bajevic. Men jeg ved det ikke. Vi må se, hvad der sker, siger Ahmedhodzic.

Ifølge den svenske avis Kvallsposten vil Anel Ahmedhodzic udtages til Bosniens kampe mod Italien og Polen i Nations League til september – selvom den unge forsvarsspiller altså endnu ikke selv har valgt, hvem han vil spille for.