Video : Tipsbladet
Skandinavien

Malmö-boss freder Jon Dahl: Der er tillid til ham

Jon Dahl Tomasson er ikke fyringstruet i Malmö FF, slår klubbens bestyrelsesformand fast.

Malmö FF tabte søndag den første Allsvenskan-kamp under Jon Dahl Tomassons ledelse, da Frederik Holst sikrede IF Elfsborg en 1-0-sejr.

Torsdag aften kan man dog revanchere sig i pokalsemifinalen mod Mjällby, og bestyrelsesformand Anders Pålsson krydser fingre for, at det er sådan, det kommer til at gå.

- Jeg håber, at trægheden er væk, og at vores spil kommer til at se bedre ud. Vi har haft det svært i offensiven trods spilovertag, og vi har ikke skabt så mange målchancer, indleder han over for Sydsvenskan.

Læs også:Malmö FF har flere coronasmittede på førsteholdet

Malmö FF er helt nede syvendepladsen i Allsvenskan efter sæsonens første kampe, og i Sverige er man begyndt at sammenligne sæsonstarten med den, Magnus Pehrsson fik, da han var cheftræner i klubben for nogle år siden.

Ifølge Pålsson er der dog en vigtig forskel på Pehrsson og Tomasson.

- En stor forskel, hvis man sammenligner med foråret 2018, er tilliden til træneren. Spillerne kan købe ind på de idéer, Jon har, og de har tillid til ham. Det samme gør ledelsen og bestyrelsen, siger Pålsson og fortsætter:

Læs også:Tomasson efter kritik: Det er ikke et reality-show

- Sådan kan jeg også tænke, at vi har løftet os på det defensive. Det var tidlgiere et problem. Vi kommer til at gøre det bedre fremover. Jeg forstår også vigtigheden af, at vi vinder og tager point i det lange løb, og at vi ikke har så lang tid.

Malmö FF har ni point efter de første seks ligakampe.

Læs også:Anders Christiansen: Havde lidt mere seriøse snakke med Brøndby

Læs også:Video: Se Frederik Holst blive matchvinder mod svensk storklub

Læs også:Tidligere Hobro-stopper i dilemma: Har kontakt med begge landshold