Video : Tipsbladet
Superliga

Mistrati efter hattrick: Kan ikke huske at have scoret mere end ét mål før

Vito Mistrati er ikke den vante målscorer, men onsdag aften blev det til tre af slagsen for Randers-midtbanespilleren.

Randers vandt onsdag aften med 3-1 over EfB takket være særligt Vito Mistrati, som scorede alle tre mål for kronjyderne. Dog var det også en kamp, hvor de særligt i første halvleg havde deres vanskeligheder.

Det fortæller Vito Mistrati i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Vi har en svær første halvleg, og vi spiller et system, som vi ikke har trænet hele ugen, og der er nogle gutter, som måske har det lidt svært, siger han og fortsætter:

Læs også:Sent sejrsmål sikrer Horsens førsteplads efter drama

- Men jeg synes generelt, at vi får rejst os. Det tager vi med os til playoff-kampene, lyder det fra Vito Mistrati, som dog godt kan se, at der var nogle områder i kampen, som ikke var godt nok fra deres side. Blandt andet teknisk var der klare mangler, mener han.

Men noget, som ikke manglede, det var mål fra Mistratis side, og det er bestemt ikke hverdagskost for ham at score mere end ét mål, fortæller han.

- Det er vildt. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg kan ikke engang huske, at jeg har scoret to mål i én kamp. Selvfølgelig er den sidste lidt en gave, men jeg var faktisk lige ved at sige til dommeren, at han ikke skulle fløjte af, hvis vi fik kontra. Jeg så nemlig, at Vito Mannone var gået med frem, fortæller han og peger på, at det giver en vanvittig dejlig følelse at få scoret hattrick.

Læs også:Randers møder OB i playoff trods Mistrati-hattrick

Randers skal nu møde OB i playoff-runden om en finaleplads i Europa-spillet.

Læs også:Bedst og værst: Mistrati lavede hattrick forgæves for Randers

Læs også:Thomasberg udtager 16-årig rekorddebutant igen

Læs også:Randers-træner: Horsens gør nok arbejdet færdigt