Video : Tipsbladet
Superliga

Kent Nielsen om fremtiden: Jeg er glad for at være i Silkeborg

Kent Nielsen kan sagtens se sig selv tage turen ned i NordicBet Ligaen med Silkeborg IF.

Silkeborg IF er ude af 3F Superligaen, men klubben fra Søhøjlandet fik sat et fint sidste aftryk.

Ude mod et ungt OB-mandskab vandt Kent Nielsens tropper 3-1, og cheftræneren var langt hen ad vejen tilfreds med sit holds præstation.

- Både og. Vi var klart bedst i første halvleg, og det var vel et udtryk for, at det var drenge mod unge mænd - for vi havde jo også et forholdsvist ungt hold. Men der var stor forskel, og der var vi gode.

Læs også:LIVE: Sådan gik det da OB tabte til Silkeborg og Lyngby delte med Sønderjyske

- Det, som jeg synes, vi har vist igennem lang tid, fik vi også til at lykkes, og så synes jeg så, at anden halvleg blev noget skrammel fra vores side - og da vi gearer lidt ned, bliver forskellen pludselig ikke så stor. Men der er vel ikke noget, der kan pege fingre af, at vi vandt i dag, udtaler han til Europsport 2.

Kent Nielsen overtog ansvaret for Superliga-holdet i Silkeborg inden sæsonen, og selv om næste sæson altstå kommer til at byde på NordicBet Liga-bold, vil den tidligere landsholdsspiller gerne fortsætte i klubben.

- Jeg er jo fodboldmand. Jeg er glad for at være i Silkeborg. Jeg synes, det har været hårdt, fordi det også er en skuffelse for os. Det er også første gang, jeg rykker ned. Men jeg er glad for at være i Silkeborg, og jeg kan også se nogle muligheder i den trup, vi har.

Læs også:Silkeborg siger farvel til Superligaen med sejr på Fyn

- Vi har jo spillere, som ingen kendte til, Mads Kaalund, Nicolai Vallys og sådan nogle, som vi har fundet og arbejdet med. Vi har vores egen Rasmus Carstensen, som også kommer, og det er jo det, jeg synes er fedt.

Kent Nielsen har tidligere været cheftræner for AC Horsens, Brøndby, AaB og OB.

Læs også:Bedst og værst: Holten gjorde ondt på OB's drenge

Læs også:Endnu et Silkeborg-talent får ny kontrakt

Læs også:Ung OB-debutant: Dejligt at klubben belønner en