Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil: Kan mærke på Lyngby, de er pressede

Det var til at mærke på Lyngby-spillerne, at de kæmper for nedrykning, vurderer SønderjyskE's Mads Albæk. Selv har han og resten af holdet nu sommerferie.

Det blev ikke den finale om overlevelse mellem Lyngby og SønderjyskE, som man på forhånd kunne have forventet i nedrykningspuljens sidste spillerunde onsdag aften.

SønderjyskE var nemlig allerede sikret overlevelse, mens Lyngby Boldklub allerede inden kampen vidste, at der nu venter to drabelige kampe om liv og død mod Hobro IK. Glen Riddersholms tropper kunne derfor spille frit onsdag aften, velvidende at det tilmed var sæsonens sidste kamp.

Og det kunne mærkes på banen.

- Det var fantastisk at tage herover og spille en kamp, der ikke havde den tunge betydning, den kunne have haft. Jeg kan mærke på Lyngby-spillerne, at de er pressede over at skulle spille de kampe, sagde SønderjyskE's Mads Albæk efter opgøret til JydskeVestkysten.

SønderjyskE er allerede kvalificeret til europæisk fodbold i næste sæson på grund af pokaltriumfen, hvorfor de som det første hold i Superligaen kan gå på sommerferie.

I stedet spiller de øvrige overlevende fra nedrykningspuljerne OB, AC Horsens og Randers FC videre om europæisk deltagelse og flere tv-penge.

Kampen mellem SønderjyskE og Lyngby endte 1-1.