Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko og Onyeka sigter efter at skifte til europæiske topligaer

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko og Frank Onyeka ligner begge spillere, der er kan være på vej væk efter denne sæson.

FC Midtjylland har allerede sikret sig det danske mesterskab, og derfor venter der også en tur i kvalifikationen til Champions League for midtjyderne. Dog kan det ske, at de mister et par af deres største profiler.

Både Frank Onyeka og Erik Sviatchenko kigger i øjeblikket mod udlandet. Det fortæller de i et interview med TV3 Sport, som kan ses øverst i artiklen.

For Sviatchenkos vedkommende handler det om, at han synes, at han har ambitioner om at komme videre til udlandet igen, som han tidligere har været med et ophold i den skotske topklub Celtic. 

- De (ledelsen i FCM red.) ved udmærket godt, at jeg har en enorm stor sult og drøm om at komme til udlandet. Det har vi snakket om 10.000 gange, så det er ikke noget, der kommer bag på klubben, at jeg gerne vil afsted i det her vindue, siger han og fortsætter:

Læs også:Mabil drømmer om Champions League og et skifte til engelsk fodbold

- Jeg kan godt se, at jeg ikke kommer til toppen af Premier League, men midten eller bunden er mulig. Jeg synes, at jeg er god til at tilvænne mig til forskellige ligaer, så det handler ikke så meget om, hvilken liga, men om projektet, siger Erik Sviatchenko, som ved, at interessen for ham er stor efter hyppige samtaler med sin agent.

Tidligere har Sviatchenko også fortalt, at det er aftalen med klubben, at det er denne sommer, at han skal videre.

Nigerianske Frank Onyeka ligner heller ikke en spiller, som kommer til at være i klubben i lang tid. I forvejen har hans agent Klaus Granlund været ude og fortælle, at der kunne vente et skifte indenfor nær fremtid.

Onyeka selv virker heller ikke afvisende overfor et skifte væk fra de nykårede danske mestre.

Læs også:Agent: Tror, der kommer bud på Onyeka inden for 14 dage

- Jeg tror, det vil være sundt at prøve noget nyt. Jeg har været her i fem og, og jeg vil gerne prøve noget andet. Næste skridt vil måske være Bundesligaen, den franske eller den italienske liga, siger han og understreger, at han endnu ikke ved, hvad der kommer til at ske.

Både Sviatchenko og Onyeka er produkter af FC Midtjyllands akademi.

Læs også:FC Midtjylland vil teste nye ting af i de to kommende kamp

Læs også:FCM kan score på Brentford-succes: Måske nye Marcondes-scenarier

Læs også:Se højdepunkterne: FC Midtjylland og FC Nordsjælland i vild målfest