Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank efter nedtur: Kunne snildt være blevet uafgjort

Brentford tabte lørdag til Stoke, men opgøret kunne ligeså godt være endt uafgjort, mener Thomas Frank.

Brentford kunne have taget et stort skridt mod oprykning til Premier League, hvis de havde besejret Stoke City lørdag eftermiddag. Men det gjorde de ikke, og i stedet har West Bromwich fortsat de bedste kort på hånden i forhold til at sikre sig en direkte oprykning.

Lørdagens kamp endte med en 1-0-sejr til Stoke over Brentford, men ifølge cheftræner Thomas Frank kunne kampen ligeså godt være endt uafgjort. Det siger han til Brentfords hjemmeside. 

Læs også:Brasser-ekspert: FCM-emne er stemplet som ustabil

- Jeg sagde efter kampen, at de skulle holde hovedet højt og at vi har en vigtig kamp onsdag. Vi tabte i dag, men det, der skete i kampen, er nu fortid, siger Thomas Frank og fortsætter:

- Vi har gjort det utroligt i de seneste otte kampe og tabte nu en meget, meget tæt kamp, hvor det snildt kunne være blevet uafgjort, hvilket selvfølgelig ville have været et godt point for os. Så sagde jeg også, at vi skal gøre alt for at være klar til at gribe chancen onsdag aften, og at jeg er stolt af dem.

Læs også:Brentford missede chancen for at tage andenpladsen: Nu ligner det playoff

Brentford manglede blot de sidste procenter for at få sendt bolden i mål, lyder det også fra den danske træner.

- Det var en virkelig tæt kamp. Og fordi vi har vundet otte i træk, forventer man at vinde den næste, og selvfølgelig ville vi vinde den her virkelig meget, og spillerne gav alt. På dagen kunne vi bare ikke levere det sidste, der ville have givet os et mål, og Stoke gjorde det godt i det første kvarter, før vi fik overtaget. Så fik de målet, som er stort set det eneste, de havde i kampen, foruden et hovedstød i anden halvleg, siger han.

Trods nederlaget kan Brentford stadig sikre sig oprykning. Hvis West Bromwich ikke vinder i sidste spillerunde, kan Brentford rykke direkte op med en sejr. Ellers havner Thomas Franks mandskab i slutspillet, hvor nummer tre, fire, fem og seks spiller en miniturnering om én oprykningsplads.

Læs også:Solbakken kan se Bendtner som træner: Har en erfaringsbank som få andre

Læs også:Thomas Frank glæder sig over Brentfords sæson: Men vi vil have mere

Læs også:Sviatchenko og Onyeka sigter efter at skifte til europæiske topligaer