Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Hurtige Hyllegaard ser spændende ud

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AC Horsens og OB.

AC Horsens - OB 1-1 (0-0)

Malte Kiilerich, 1-0 (61.)
Mikkel Hyllegaard, 1-1 (78.)

Kampens bedste

Læs også:LIVE: MÅL! Kiilerich bringer Horsens i front

AC Horsens (Matej Delac)
Hjemmeholdet kom godt ud til opgøret og var også bedst efter pausen. Men det var meget forskelligt, hvor truslen kom fra, og der var ingen af markspillerne, som havde succes med deres aktioner i alle 90 minutter. Målmand Matej Delac holdt derimod Den Gule Fare inde i opgøret i gæsternes gode periode i første halvleg, hvor han havde flere store redninger. Kroaten kunne ikke stille noget op ved Hyllegaards scoring.

OB (Mikkel Hyllegaard)
Max Fenger har stjålet opmærksomheden i de seneste uger, men OB har også andre unge spillere, der har gjort det rigtig godt. En af dem er Mikkel Hyllegaard, der blev hentet i Danmarksserie-klubben SfB-Oure i vinter. 21-årige Hyllegaard scorede i det første opgør, og han var igen på pletten søndag eftermiddag. Angriberen har en ekstrem fart, der gjorde ondt på Horsens-defensiven, og så sparkede han udligningen utrolig flot ind på et vigtigt tidspunkt for OB.

Mads Frøkjær-Jensen er også værd at nævne efter en stærk første halvleg, men midtbanespilleren faldt ud af opgøret efter pausen, hvor AC Horsens fik overtaget på bolden.

Kampens værste

Læs også:Video: Kom med på hele AGF's historiske sæson her

Peter Nymann måtte spille en nogen anderledes rolle, da AC Horsens valgte at overbefolke det centrale område, og det viste sig at være en stor udfordring for den aldrende højreback. Han havde svært ved at skille sig af med bolden og blev også udskiftet i midten af anden halvleg.

Hos OB havde Issam Jebali igen svært ved at sætte sit aftryk på kampen,

Kampens detalje

Mads Frøkjær er fyldt med selvtillid, hvilket han særligt i første halvleg viste, hvor det blev til to tunneller. Flottest var den på Michael Lumb nede omkring baglinjen, hvor det ellers lignede, at midtbanespilleren var lukket inde. Det endte ikke ud i en scoring eller en stor chance, men han fik tilkæmpet fynboerne et hjørnespark.

Læs også:Bo Henriksen vil ikke udelukke ny Okosun-aftale

Læs også:AC Horsens-nyindkøb: Har hørt man må drikke øl under Bo Henriksen

Læs også:David Nielsen afslører AGF's succesopskrift