Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Superliga-spiller følte sig presset til at tage smertestillende

Søren Mussmann følte sig presset til at tage smertestillende for at komme i kamp - selvom han dårligt kunne gå.

Han fik debut i Superligaen som 17-årig og nåede at repræsentere danske ungdomslandshold, men som 23-årig lagde Søren Mussmann i 2017 støvlerne på hylden og stoppede sin aktive karriere.

Det gjorde den tidligere forsvarsspilleren efter et sandt skadeshelvede, som blandt andet havde betydet store mængder smertestillende. Det åbner den nu 27-årige Søren Mussmann op for i et stort interview med Politiken.

Læs også:OB-talent rygtes til Vejle Boldklub

Mussmann var ramt af en lang række skader siden sin debut, og især hoften drillede. Men flere gange spillede han alligevel på piller eller efter indsprøjtninger, og det skete blandt andet efter pres fra en holdleder, fortæller han til Politiken. 

- Jeg tror, at det siger meget om fodbolden. For det er jo bare min historie, og jeg var bare en lille brik, så̊ jeg tør dårligt tænke på, hvad man gør for at få de største og vigtigste spillere klar til kamp, siger Søren Mussmann til Politiken og fortsætter:

- Selvfølgelig er det dumt, men det bunder i en tankerække: Hvis ikke jeg spiller, vil en anden få chancen, og hvis han så̊ gør det godt, mister jeg min plads. Derfor tager man smertestillende. Men jeg har da prøvet nogle gange, hvor jeg næsten har følt, at jeg hverken kunne gå eller løbe.

I sin aktive karriere nåede han at spille 46 kampe for SønderjyskE, før han skiftede til Pro Vercelli i Italien. I dag er Mussmann talentspejder for FC Midtjylland.