Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: FCM i dialog med Celta Vigo - søger præstationsbetinget aftale

FC Midtjylland og Celta Vigo er i dialog om Pione Sisto.

FC Midtjylland arbejder i kulissen på at hente den fortabte søn Pione Sisto hjem, skriver nordicbet.dk.

Den tidligere landsholdsspiller har haft en skuffende sæson i Celta Vigo, og der har flere gange været uro på de indre linjer. Blandt andet under coronakrisen, hvor Pione Sisto trodsede sin arbejdsgiver og kørte hjem til Danmark. Det ventes, at Sisto finder en ny klub i løbet af sommeren og får en frisk start.

Læs også:FC Midtjylland-direktør bekræfter: Dal Hende skal finde ny klub

I den forbindelse er FC Midtjylland oplagt, og ifølge nordicbet.dk er der dialog mellem Celta Vigo og de danske mestre om Pione Sisto. FC Midtjylland søger angiveligt en præstationsbetinget aftale med spanierne, som blandt andet indebærer, at Celta Vigo får en bid af kagen, hvis FCM kvalificerer sig til et europæisk gruppespil.

FC Midtjylland-spillerne kunne søndag løfte trofæet og lade sig hylde for klubbens tredje mesterskab, og til stede på MCH Arena var blandt andre Pione Sisto, hvilket selvsagt ikke har fået spekulationerne om et midtjysk comeback til at aftage i styrke.

Læs også:Blog: AGF skal fordoble budgettet for at indhente Brøndby og FCM

- Jeg vil ikke kommentere det på sådan en dag som i dag, men jeg vil da ikke klage over, hvis vi får nogle af vores dygtige spillere, som vi har sendt til udlandet, hjem. Pione er én af dem, men der er mange af vores gamle spillere, som vi fortsat følger, sagde sportschef Svend Graversen til Ritzau søndag aften.

Lokalavisen Herning Folkeblad vekslede et par ord med den 25-årige offensivspiller, der fortalte, at han blot er hjemme i Danmark på ferie.

Spørgsmålet er, om han får brug for en returbillet. 

Læs også:AaB arbejder på transfer: Vi er meget tæt på noget

Læs også:Superliga powerranking: Svækket FCK havde heldet med sig i AGF-sølvduel

Læs også:Her er målmanden, SønderjyskE er tæt på at hente

Læs også:FC Midtjylland-lejr ser gerne Pione Sisto vende hjem