Video : Tipsbladet
Superliga

Disciplinærinstans giver karantæne til Lyngby-træner og spyttende Louati

Både Imed Louati og Lyngbys fysiske træner har fået to spilledages karantæne. Sidstnævnte har også fået en bøde.

Der var dramatik for alle pengene, da Lyngby og Hobro kæmpede om overlevelse i Superligaen mandag den 20. juli, og det blev sidstnævnte, der rykkede ud af rækken, da holdet samlet tabte 3-4 til Lyngby.

Inden opgøret i Lyngby blev fløjtet af, var der dog voldsom ballade, som udløste tre røde kort. Edgar Babayan, Rezan Corlu og Brandon Onkony blev alle udvist og starter dermed næste sæson i karantæne, men det er ikke de eneste, der må se til fra tribunen, når næste sæson starter.

Videodommer Michael Svendsen indberettede på baggrund af tv-billederne Imed Louati fra Hobro samt Lyngbys fysiske træner, Casper Skovgaard, og Fodboldens Disciplinærinstans har nu tildelt karantæner til de to aktører.

Læs også:Disciplinærinstans afviser klage over Corlu-udvisning

TV-billeder viste, at Imed Louati spyttede mod Rezan Corlu, og det koster angriberen to spilledages karatnæne, mens Casper Skovgaard får to spilledages karantæne for at involvere sig i den tumult, der var i forbindelse med de røde kort. Her tog Skovgaard halsgreb på en Hobro-spiller, og ud over de to spilledages karantæne får Lyngbys fysiske træner også en bøde på 5.000 kroner.

Ifølge pressemeddelelsen er kendelsen fra Fodboldens Disciplinæristans endelig og kan ikke appelleres.

Lyngby forklarede i sin redegørelse, at man internt ikke ville sanktionere Casper Skovgaard og håbede på, at Fodboldens Disciplinærinstans ville nå samme konklusion.

Læs også:DBU åbner sag mod Hobros Imed Louati efter spytklat

Hobro forklarede i sin redegørelse, at Louati var blevet provokeret af Corlu, der ifølge Hobro skal have talt meget nedsættende om Hobro-spillerens familie og mor, og at det blandt andet skulle komme ham til gode ved bedømmelse af en sanktionen.

Begge er altså ikke med i de første par runder, når der i september åbnes op for en ny sæson i dansk fodbold. For Hobro er det i NordicBet Ligaen, mens Lyngby altså fortsat er Superliga-hold.

LYNGBYS FYSISKE TRÆNER HAR REDEGJORT FOR SIN SIDE AF SAGEN. DU KAN LÆSE DET HER.

Læs også:Video: Her bliver Corlu spyttet i ansigtet