Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Malmö FF vil købe FC Københavns Sotirios Papagiannopoulos

Den svenske stopper Sotirios Papagiannopoulos er på blokken i Malmö FF, og den svenske stopper er selv interesseret.

Han har været inde og ude af holdet i FC København, men mod slutningen af sæsonen fik svenske Sotirios Papagiannopoulos chancer i FC Københavns startstopstilling.

Præstationerne var sådan set fornuftige senest, men tilbage står alligevel usikkerhed omkring svenskerens fremtid.

Skal FC København holde fast i aftalen med den 29-årige stopper, der ikke for alvor har løftet niveauet på FCK-holdet, eller skal man søge at sælge nu og sikre sig en transfersum?

Ståle Solbakken har allerede sagt, at han vil forsøge at sælge lidt, så man sikrer sig økonomisk råderum, og overvejelser er der nok af for FC København denne sommer.

Læs også:Glæde i Aston Villa efter ansættelsen af Johan Lange

Tidligere har Fotbolldirekt skrevet om interesse fra Djurgården, og nu skriver Aftonbladet, at Jon Dahl Tomasson og Malmö FF melder sig på banen og ønsker at købe Sotirios Papagiannopoulos..

Og interessen er gengældt.

- Selvfølgelig ville det være interessant. Vi må se, hvordan det ender. Nu har jeg spillet lidt for nyligt, og det føltes godt. Men man ved aldrig, siger forsvarsspilleren til Aftonbladet.

Han har ikke selv hørt noget om mulig interesse denne sommer. Han har - ifølge Aftonbladet - ingen agent.

Læs også:Johan Lange kunne ikke sige nej til Aston Villa: En unik mulighed

- Jeg ved, at der var kontakt i sidste transfervindue. Nu har jeg ikke hørt noget. Men der har også været meget nu her - vi havde en vigtig kamp i søndags, hvor vi sikrede andenpladsen, og derefter har vi haft et par dages fri, siger han.

Papagiannopoulos siger til Aftonbladet, at han ikke har talt med FC København om en forlængelse af aftalen, der altså løber et par år endnu.

Malmö FF siger "ingen kommentar" til Aftonbladet.

Den svenske stopper har spillet 27 Superliga-kampe i denne sæson - 19 fra start. I sidste sæson var det 18 kampe, hvoraf de 11 var fra start.

Læs også:Bombe: Johan Lange bliver sportsdirektør i Premier League-klub

Læs også:Blog: Tivolikampen om en Europa League-billet skal skrottes

Læs også:Her er programmet for Superligaen: FCK og Brøndby i tidligt møde