Video : Tipsbladet
Serie A

Zlatan Ibrahimovic sætter ny rekord i Serie A

Zlatan Ibrahimovic er den ældste spiller til at score ti eller flere mål i Serie A nogensinde.

Selvom Zlatan Ibrahimovic er blevet 38 år, er den svenske superstjerne ikke stoppet med at score mål.

Det har han bevist i foråret, hvor han har optrådt for AC Milan i Serie A, hvor han har leveret 10 mål og fem oplæg på 18 kampe i Serie A. Og de præstationer sikrer ham nu en plads i ligaens historiebøger.

Zlatan Ibrahimovic scorede nemlig sit 10. mål lørdag aften, og dermed blev han den ældste spiller til at score ti eller flere mål på en sæson i Serie A nogensinde.

Han overtager rekorden fra Silvio Piola, som i 1950erne scorede 10 mål for Novara i en alder af 38 år og 127 dage. Zlatan Ibrahimovic scorede sit 10. mål i en alder af 38 år og 302 dage, og det er altså ny rekord. Det skriver Goal og OptaPaolo.

Trods den fine målform kan Zlatan Ibrahimovic forlade AC Milan denne sommer. Svenskerens kontrakt udløber således, og den er endnu ikke blevet forlænget. Klubben ønsker dog at forlænge med ham. 

- Vi har skabt noget denne sæson, der kræver kontinuitet, så næste sæson vil vi bygge videre på det. Zlatan er en del af det projekt. Det bliver ingen let forhandling, men vi ønsker at beholde ham, sagde Paolo Maldini, der er direktør i klubben, lørdag. 

Læs også:Christian Eriksens træner langer ud efter Inter-ledelsen


Læs også:Inter tager sølvmedaljerne i Serie A – Lazio-bomber tangerer rekord