Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm håber på flere indkøb: Vi får brug for stor bredde

Glen Riddersholm ser gerne, at flere spillere bliver hentet til SønderjyskE denne sommer.

Modsat flere af de andre Superliga-hold gik SønderjyskE tidligt på ferie, fordi man ikke kunne deltage i playoff-kampene om adgang til Europa League-kvalfikationen som følge af pokalsejren over AaB.

Det betyder også, at sønderjyderne mandag kunne vende tilbage på træningsbanen, og cheftræner Glen Riddersholm er glad for at være i gang igen.

- Det er fedt. Det er altid dejligt, og solen skinner. Et par nye ansigter og en enkelt prøvespiller og så over i hallen og teste lidt og ud på banen og spille. Græsset er grønt, og det dufter, efter vores dygtige banemænd har klippet og passet plænen.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

- Så på den måde er det bare et vidnesbyrd om, at vores opstart er startet. Vi har seks uger foran os, og det er fedt at være i gang igen, siger han til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE har allerede hentet Lawrence Thomas samt Haji Wright, men klubben har annonceret, at endnu en spiller vil blive annonceret i løbet af mandagen.

Riddersholm pointerer, at der også er brug for flere spillere til den kompakte 20/21-sæson.

Læs også:Rygtet til Brøndby: Svensk angriber tager til Holland

- På erfaring og på bredde er vi svækkede lige nu, i forhold til det hold der gik på sommerferie. Det er der ingen tvivl om. Men nu er transfervinduet jo heller ikke lukket endnu.

- Vi har fået en målmand ind som erstatning for Sebastian (Mielitz, red.), og så har vi fået Haji (Wright, red.) ind, som er en substitut for Dovbyk, der røg tilbage til Midtjylland og videre derfra til Ukraine.  Og så kan man sige, at vi har en række positioner, hvor vi stadig har nogle åbne spørgsmål, og der må vi se, hvordan vi får løst det.

- Lige nu er vi fokuserede på de spillere, vi har til rådighed i hverdagen, og dem skal vi arbejde med, og vi skal arbejde hen imod at spille mod Midtjylland i den første turneringskamp. Og så håber jeg da, at det lykkes at få nogle spillere til, for vi får brug for en stor bredde, og den rotation, vi var så gode til i foråret, får vi brug for igen i denne sæson. Det er klart med det enorme antal kampe, der skal afvikles med en ultrakort vinterpause, i forhold til hvad vi er vant til.

Emil Frederiksen deltog efter sigende i mandagens træning.

Læs også:Medie: Lyngby henter stor SønderjyskE-profil

Læs også:Avis: Emil Frederiksen træner med i SønderjyskE

Læs også:Rumænsk kaos kan afgøre AGF's Europa League-skæbne