Video : Tipsbladet
Superliga

Historisk stor AGF-transfer: Vi kommer til at savne Bundu

Sportschefen er ked af at måtte afgive Mustapha Bundu, men også stolt over, at AGF sælger en spiller til Anderlecht.

Fra dags dato er Mustapha Bundu ikke længere AGF-spiller. Han skifter i stedet til belgiske Anderlecht i det, som AGF kalder en "historisk stor handel for AGF." 

Sportschef Peter "PC" Christiansen er ærgerlig over, at AGF mister en af sine store profiler, men omvendt også tilfreds med prisen og med, at klubben sælger til Anderlecht.

Læs også:Officielt: AGF sælger Mustapha Bundu til Anderlecht

- Vi kommer til at savne Bundu, hvis kvaliteter på banen vi alle kender og især har oplevet i den netop afsluttede sæson, hvor han har været 'outstanding' og virkelig har fået sit gennembrud i 3F Superligaen. Nu er tiden inde til, at Bundu skal ud og prøve sig af på en større scene, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med, siger "PC" til AGF's hjemmeside.

- Det er altid med vemod, når vi sender spillere afsted - især når de som Bundu har været her fra de var ganske unge og har udviklet sig - både som spillere og som mennesker i klubben, hvor vi har set Bundu blive en voksen mand og en profil for os.

Læs også:Bundu fra AGF til Anderlecht: Det perfekte skridt for mig

- Men det er også med stolthed og glæde, at vi nu ser ham få chancen i en så stor klub som Anderlecht, hvor jeg tror, han vil gøre det godt.

Mustapha Bundu kom til AGF for fire år siden fra Hereford FC. Han spillede i den lille engelske klub, mens hans læste på college, men kunne ikke få arbejdstilladelse til at skrive en professionel kontrakt.

Bundu nåede i alt 109 kampe og 21 mål for AGF.

Læs også:Se billedet: Mustapha Bundu ankommet til Bruxelles

Læs også:Tæt på rekordsalg: AGF og Anderlecht enige om Mustapha Bundu

Læs også:Anderlecht sælger vigtig brik i Bundu-transfer