Video : Tipsbladet
Superliga

Brian Priske efter lodtrækning: Skal fortsætte god udebaneform

Brian Priske håber, at midtjyderne kan fortsætte deres gode udebaneform, når de skal spille Champions League.

FC Midtjyllands skal et smut til enten Bulgarien eller Montenegro i Champions League. Det står klart, efter mandagens lodtrækning.

De danske mestre skal således møde enten montenegrinske FK Buducnost Podgorica eller PFC Ludogorets 1945 i den anden kvalifikationsrunde af den prestigefyldte turnering, og det skal de på udebane. De skal kun spille en kamp, hvor vinderen går videre.

Læs også:Vilde tal: FCK har hentet næsten 9 ud af 10 ranglistepoint til Danmark

I FC Midtjylland havde man formentlig håbet på, at det ville blive en hjemmebanekamp, men cheftræner Brian Priske håber på at fortsætte midtjydernes stærke udebaneform.

- Det er som det er. Uanset stadion, handler det om vores egen præstation. Vi har to uger på træningsbanen og to testkampe til at stå skarpt og det er vores fokus. Vi har været rigtig gode på udebane det seneste år og den form skal vi fortsætte. Vi tror på os selv og glæder os til at komme i gang, fortæller Brian Priske til fcm.dk.

Læs også:FCM-sportschef om lodtrækning: Ikke hvad vi håbede på

Priske og kompagni vil også forberede sig på begge mandskaber, da det først den 18. eller 19. august afgøres om FC Midtjylland skal møde FK Buducnost Podgorica eller PFC Ludogorets 1945.

- Nu tager vi hul på vores forberedelser, så vi står stærkest muligt, når kampen kommer. Vi indhenter video på de to hold og håber at kunne overvære den indbyrdes kamp, siger han.

FC Midtjylland skal spille deres første kamp i årets Champions League-kvalifikation den 25. eller 26. august.  

Læs også:Lodtrækningen er klaret: FC Midtjylland skal til Montenegro eller Bulgarien