Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: Mario Götze har afvist David Beckhams klub

Mario Götze har afvist et kontraktudspil fra Inter Miami i MLS, da han vil fortsætte i Europa, forlyder det.

Mario Götze har forladt Borussia Dortmund og står i øjeblikekt uden kontrakt, men han er ikke interesseret i hvad som helst. Således har den tyske midtbanespiller efter sigende allerede afvist et kontrakttilbud.

Det er tyske BILD, der skriver, at Mario Götze har takket nej til et tilbud fra Inter Miami i MLS.

Læs også:Avis: Dortmund forlængede hemmeligt med Sancho

Klubben er medejet af fodboldlegenden David Beckham og har i løbet af det seneste år forsøgt at lokke diverse stjerner til. Beckham og co. har blandt andet flirtet med Edinson Cavani, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men hidtil har de ikke haft heldet med sig.

Det har de altså angiveligt heller ikke haft i deres forsøg på at hente Mario Götze. Den tyske VM-helt har ifølge BILD afvist Inter Miami, da han ikke er færdig i europæisk fodbold.

Der skal angiveligt også være godt med interesse for den nu 28-årige kreatør, da klubber som AS Monaco, Sevilla, Fiorentina, AC Milan og AS Roma skulle have vist interesse.

Hidtil har Mario Götze spillet hele sin karriere i tysk fodbold, hvor han har repræsenteret både Borussia Dortmund og Bayern München. I alt har han noteret sig for 57 mål på 231 kampe i Bundesligaen.

Götze har også spillet 63 landskampe for Tyskland.  

Læs også:Italiensk målmaskine: Lazio-angriber vinder sæsonens Golden Shoe