Skandinavien

Jon Dahl Tomasson og Malmö FF fortsætter sejrsstime

Malmö FF vandt sin ottende ligakamp i træk, da de hjemme tog imod Örebro SK onsdag aften.

Jon Dahl Tomasson og Malmö FF høstede endnu en gang tre point i Allsvenskan med en smal sejr på 2-1 over Örebro SK.

Dermed ligger holdet fortsat på førstepladsen i den bedste svenske fodboldrække med 34 point. Det er syv point mere end Elfsborg på andenpladsen, der har spillet en kamp mindre.

Det begyndte skidt for Malmö i onsdagens kamp. Gæsterne fra Örebro bragte sig foran 0-1 efter 27 minutters spil på et hovedstød af Jake Larsson.

Kort før pausen udlignede Erdal Rakip til 1-1 for hjemmeholdet, der kunne gå til pause med et remis.

Efter pausen skulle der gå 25 minutter, inden Malmö bragte sig foran. Indskiftede Adi Nalic sendte de lyseblå foran med 2-1, som også blev slutresultatet.

Søndag skal Tomassons tropper igen i aktion, når de på udebane møder Mjällby.