Video : Tipsbladet
Superliga

Godt nyt for SønderjyskE: Kaptajnen er tilbage efter alvorlig knæskade

Marc Pedersen er tilbage i fuld træning i SønderjyskE, og tidligere i denne uge spillede han i en intern testkamp. Fredag mod Silkeborg venter der flere minutter.

Han er en af Superligaens største fightere, men 31-årige Marc Pedersen har ikke kunnet bidrage på banen i over et år.

SønderjyskE-kaptajnen har været korsbåndsskadet, og det har altså taget mange måneder at blive klar igen.

Men det er Marc Pedersen nu. Endelig. Og forsvarsspilleren kan allerede fredag se frem til at spille kamp igen.

Det fortæller SønderjyskE's cheftræner.

Læs også:Langtidsskadet SønderjyskE-spiller: Jeg var i tvivl, om jeg kunne løbe igen

- Det blæser positive vinde omkring Marc. Han har trænet fuldt med i alle træninger, og han spillede alle minutter i en intern testkamp. Planen er, at han spiller 45 minutter i morgen mod Silkeborg, siger Glen Riddersholm til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi håber selvfølgelig på, at den positive udvikling, der har været på den korte bane, kan holde ved. Man kan jo se og mærke det, når han er med på banen.

Marc Pedersen er en stor leder, der kommunikerer og dirigerer på banen, og det er en spiller, som Glen Riddersholm glæder sig til at få gavn af. Indtil videre er det ikke meget, Riddersholm har haft ham til rådighed, fordi han altså ikke har spillet siden april 2019.

At forsvarsspilleren nu får en hel opstart sammen med holdet betyder, at der er tid og plads til at give ham de nødvendige minutter, så han også kan finde kampformen igen før den nye sæson i dansk fodbolds bedste række.

Læs også:Riddersholm om mange skader: Vi brokker os ikke som de andre

Stopperen var igennem tre operationer, før han begyndte at kunne se lys for enden af tunnelen. I juni var han så småt tilbage på træningsbanen og fortalte dengang til JydskeVestkysten om den svære kamp tilbage til træningsbanen:

- Jeg lå og var i tvivl, om jeg overhovedet kunne komme til at løbe igen, og nu er jeg endt med faktisk at kunne begynde at træne igen. Jeg har måske nok ikke så mange år tilbage at spille i, så de skal nydes fuldt ud.

SønderjyskE og Marc Pedersen indledte opstarten till den nye sæson i Superligaen mandag den 3. august. Holdet har foruden opgøret mod Silkeborg også programsat træningskampe mod FC Fredericia, FC København og Vendsyssel FF.

Den 11. september indleder SønderjyskE Superligaen med et opgør mod de forsvarende mestre FC Midtjylland.

Læs også:SønderjyskE valgte Dal Hende over prøvespiller: Så gav det lidt sig selv

Læs også:Medejer træner med i Lyngby: Det er uden tvivl min hjerteklub

Læs også:Efter ny keeper-tilgang: SønderjyskE giver reserve løbepas