Video : Tipsbladet
Landshold

Rasmus Falk på landsholdet: Vi har alle set hans potentiale

Kasper Hjulmand roser Rasmus Falk, der er tilbage i landsholdstruppen.

Rasmus Falk var en af flere nye i den danske landsholdstrup, da Kasper Hjulmand mandag for første gang var træneren, der skulle udtage truppen.

FC København-kreatøren har tidligere spillet én landskamp tilbage i 2013, og nu kan Rasmus Falk muligvis spille sin anden kamp i den danske landsholdsdragt.

Det skyldes ikke mindst hans præstationer i slutningen af den forgangne sæson - både i Superligaen og i Europa League

Læs også:Falk og to debutanter: Her er Kasper Hjulmands første landsholdstrup

- Han har været god de seneste to måneder. Han har også holdt højt niveau i Superligaen. Vi har alle set hans potentiale i de seneste 10 år i Superligaen, men den seneste tid har der været opsving. Han har selvtillid og har kunnet mærke, at han også kan gøre sine ting mod selv de bedste modspillere, siger Kasper Hjulmand efter landsholdsudtagelsen.

Rasmus Falk er desuden den eneste Superliga-spiller i den danske landsholdstrup, men Kasper Hjulmand vil ikke lukke døren for andre spillere fra den danske række.

- Har det ikke været sådan de seneste par år? Men der er helt klart mulighed for at komme på landsholdet, selv om man spiller i Superligaen, men hvis man er oppe imod konkurrenter, der spiller i udlandet, bliver det sværere. Og så er det en fordel, hvis man spiller europæiske kampe. Men der er mange dygtige spillere i Superligaen, siger landstræneren.

I den forbindelse er Casper Højer Nielsen en anden spiller, som kan være landsholdsaktuel. Venstrebacken er tæt på landsholdet, sagde Kasper Hjulmand mandag.

Hjulmand får landstrænerdebut den 5. september mod Belgien i Nations League i Parken. Få dage senere tager Danmark også imod England i turneringen.  

Læs også:Transferplanen: Vender Mathias Zanka Jørgensen hjem til FC København?