Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Pione Sisto forlanger kassen af FC København

FC København kan have samlede udgifter for 60 millioner kroner i forbindelse med Pione Sisto-transferen, skriver Ekstra Bladet.

Pione Sisto er tæt på at at skifte til FC København, og det er en profileret spiller, de danske vicemestre måske snart kan præsentere. Sådan nogle koster kassen, og det har FCK også måttet sande.

Ekstra Bladet skriver, at Pione Sisto forlanger 7,5 millioner kroner i sign-on-fee, som er et beløb, der falder til udbetaling, når kontrakten underskrives. Derudover vil den tidligere danske landsholdsspiller også have 7,5 millioner kroner i lønningsposen om året.

Læs også:Andreas Skov Olsen tæt på ny klub

FC København og Pione Sisto forhandler om en fire-årig aftale, og det vil altså sige, at pakken til den 25-årige offensivspiller samlet løber op i 37,5 millioner kroner. Derudover skal FCK betale Celta Vigo en transfersum i omegnen af 22,5 millioner kroner.

Til sammen bliver det 60 millioner kroner - en kæmpe transfer for en dansk klub og en transfer, der ikke er andre end FC København, der vil kunne præstere. 

Læs også:Se billedet: Pione Sisto-agent spottet foran Telia Parken

Ekstra Bladet skriver da også, at FC Midtjylland ikke har vist seriøs interesse for Pione Sisto i dette transfervindue.

Da Pione Sistos bror og agent Angelo Sisto tidligere på ugen udtalte sig til bold.dk, lagde han ikke skjul på, at lønpakken skal være i orden, hvis man skal lokke offensivspilleren til et skifte.

- Jeg vil gerne slå fast, at den løn, som Pione kræver, er rimelig og ikke til forhandling. Det gælder for enhver klub som henvender sig. Uanset om det er en dansk eller udenlandsk klub. Hvis man vil have så dygtig en spiller, så må man betale, hvad det koster, lød det fra Angelo Sisto, der tirsdag aften blev spottet foran Telia Parken

Pione Sisto skiftede til Celta Vigo i sommeren 2016, og han står noteret for 135 kampe for den spanske klub.

Næste gang Pione Sisto spiller en kamp, kan det meget vel være iført en hvid FCK-trøje. 

Læs også:Medie: Pione Sisto landede i København natten til onsdag

Læs også:FCK-angriber sigtet for overfald: Nu dropper skotsk anklagemyndighed sagen

Læs også:FC Midtjylland udlejer angriber til svensk klub