Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert undrer sig over Sisto: Superligaens niveau er for lavt

Det vil være et tilbageskridt for Pione Sisto at vende tilbage til Superligaen, mener TV3 Sports Niels Christian Frederiksen.

I det ene øjeblik ser det ud til, at Pione Sisto er på vej til FC København, og lige efter er det FC Midtjylland. Ikke desto mindre ser det ud til, at den 25-årige Celta Vigo-spiller er på vej tilbage til Superligaen.

Den slags er TV3 Sports fodboldekspert Niels Christian Frederiksen ikke så imponeret af. Det fortæller han i den seneste udgave af Ren Fodboldsnak.

Læs også:Celta Vigo-chef om Sisto: Prøver at forstå ham

- Han er 25 år. Han er ikke en gang i sin bedste fodboldalder, så nu skal han i gang med at spille noget fodbold. Omvendt så tænkte jeg, at jeg synes, at det er for lavt et niveau for ham at spille i Superligaen. Og det er alt respekt for Superligaen, og også når man kigger på, hvor meget godt Jesper Grønkjær, der vendte hjem, gjorde for Superligaen, siger han og fortsætter:

- Men det er et tilbageskridt for ham at komme tilbage, det må jeg bare sige, lyder det fra Niels Christian Frederiksen.

Læs også:FC København afbryder forhandlingerne med Sisto

Endvidere slår Tv-eksperten fast, at Pione Sisto er en spiller, som vi er glade for at kunne præsentere i Danmark, og derfor er det også vigtigt, at kantspilleren kommer til at spille noget mere fodbold.

Onsdag eftermiddag kom det frem, at Pione Sisto havde forladt Parken uden en underskrevet kontrakt, og kort efter meldte FC København selv ud på deres officielle hjemmeside, at forhandlingerne er brudt sammen. 

Klippet fra Ren Fodboldsnak kan ses øverst i artiklen.

Læs også:FC Midtjyllands dyre lærepenge: Fire års store nedture i Europa

Læs også:Drama: Sisto forlader Parken uden underskrift - FCM har overbudt FCK

Læs også:Avis: Sisto forlangte en højere løn af FCM, end han får i Celta Vigo