Video : Tipsbladet
Landshold

Hareide slår fast: Danmark er det bedste hold i norden

Danmarks tidligere landstræner Åge Hareide er ikke i tvivl, når han bliver spurgt til, hvilket skandinavisk landshold der er det bedste.

Åge Hareide kvalificerde Danmark til EM, men Corona satte en stopper for en flot afslutning i spidsen for det danske landshold. Nordmanden er dog ikke i tvivl om, at Danmark er det bedste hold i norden.

Han har dog store roser til sine nordiske kollegaer i Sverige og Norge.

Det siger han i et interview i den svenske podcast Lundh.

Læs også:Ærgerlig Pernille Harder: Vi skulle have været mere modige

- Jeg må sige, at det er det danske landshold (der er det bedste, red.). Alt andet ville være helt skørt med mig.

- Men jeg er imponeret over Jannes arbejde med Sverige, fordi Sverige altid opnår stabile resultater. De imponerer i spillet. De spillede også godt ved verdensmesterskabet. Nordmændene har fået en tro og organisation, som Lars (Lagerbäck, red.) er så god til, på samme tid som gode spillere dukker op. De er unge, Haaland og Ödegaard, men de er gode. Der er også andre gode spillere på det hold, siger Åge Hareide.

I podcasten vender de også tiden, hvor Kasper Hjulmand blev præsenteret som landstræner, mens Åge Hareide stadig var i gang med at kvalificere Danmark til EM. Her slår han fast, at hans problem var timingen, og at Peter Møller og co. var i sin ret til at gøre, som de gjorde, men han understreger samtidig, at han ikke har nogle problemer med Kasper Hjulmand.

Læs også:Officelt: Højbjergs Tottenham henter irske Doherty

- Jeg talte med Kasper, han er en rigtig god fyr. En god person på alle måder. Jeg tror, ​​han kommer til at klare sig godt, fordi han har gjort det godt med mindre klubber i Danmark og har arbejdet med DBU før, jeg tror, ​​han klarer sig godt, slår Hareide fast.

Den nu forhenværende danske landstræner har efter længere spekulation besluttet sig for at overtage tøjlerne i Rosenborg.

Læs også:FCK har lavet særaftale med DBU om landsholdsspillere

Læs også:Dolberg er gået mål-amok: Ingen har scoret mere end ham i Ligue 1

Læs også:FCM klar til at levere mad til 3000 ansatte i sundhedssektoren