Video : Tipsbladet
La Liga

Pione Sisto er tilbage i Vigo: Transfersagaen får endnu et kapitel

Pione Sisto ser ikke ud til at kunne blive enig med FC Midtjylland.

Den danske kantspiller Pione Sisto har i den seneste uges tid befundet sig i Danmark, men sådan er det tilsyneladende ikke mere, da det nu forlyder, at han er vendt tilbage til Spanien og Vigo.

Det melder Radio Galego sent mandag aften, at Pione Sisto er taget tilbage til Celta Vigo.

Her skulle han have brugt mandagen på at tage en coronatest i klubben. Dog bliver det også bemærket, at midtjyderne angiveligt stadig tror på, at det kan ende med en handel for Pione Sisto i FC Midtjylland.

Læs også:Pione Sisto-situationen i FC Midtjylland meldes afgjort meget snart

Endvidere skulle ledelsen i Celta være godt og grundigt rasende på Pione Sisto over det forløb, som har været, hvor han først forlod Parken uden en kontrakt med FC København, og nu er det altså heller ikke lykkes med FC Midtjylland.

Tidligere havde samme radio-station peget på, at man ville komme frem til et svar på spørgsmålet om Pione Sisto i løbet af enten mandagen eller tirsdagen.

På den måde har transfersagaen om Pione Sisto nu fået sig endnu et kapitel. Situationen i den spanske La Liga-klub har ikke været god for ham i to år, og på det seneste er det blevet til meget begrænset med spilletid.

Læs også:Transferplanen: Genoptager Midtjylland jagten på svensk landsholdsbobler?

Foruden interessen fra FCM og FCK har der også eftersigende tidligere været et bud fra Aston Villa, Sporting CP samt en mexicansk klub, hvoraf ingen af dem altså er endt med et skifte for Sisto.

Pione Sisto har ét år tilbage af sin kontrakt med Celta Vigo, som han skiftede til fra netop FC Midtjylland tilbage i 2016.

Læs også:Solbakken tabte slaget om Sisto: Vi kan blive udkonkurreret igen

Læs også:Sisto i venteposition: Celta forventer ikke at se danskeren i klubben igen