Video : Tipsbladet
Serie A

Cornelius vil blive i Parma: Mange klubber leder efter angribere

Andreas Cornelius afviser, at han skulle være på vej væk fra Parma.

Den danske landsholdsspiller Andreas Cornelius har i den seneste tid været sat i forbindelse med et skifte væk fra sin italienske klub Parma til Benevente, der har Filippo Inzaghi som cheftræner. Det er dog ikke noget, som han selv kender til.

Det fortæller Cornelius i et interview med B.T.

Læs også:Simon Kjær hylder Hjulmand: Har en masse fantastiske input og idéer

- Nej. Men der vil altid være en masse ting. Jeg tror, der er mange klubber, der leder efter en angriber, der har vist, han kan score mål. Jeg skal ikke tage stilling til hvert enkelt rygte, så kan jeg ikke fokusere på det, jeg har gang i, siger han og fortsætter:

- Nu skal vi have en opstart med Parma med en ny træner (Fabio Leverani, red.). Jeg skal lære den måde, vi skal spille på og, nogle nye rutiner. Og så skal jeg spille en rigtig god sæson i den kommende sæson, lyder det fra Andreas Cornelius.

Læs også:Medie: Parma vil sælge Andreas Cornelius - her er prisen

Endvidere peger han på, at det ikke er underligt med rygter, hvis man har gjort det godt. Men at han har det godt med at være i Parma, hvor han desuden har en lang kontrakt, tilføjer angriberen.

Andreas Cornelius gjorde sig da også særligt bemærket i den seneste sæson som en rigtig dygtig indskiftningsspiller, hvor han ofte fik scoret, når han kom ind fra bænken.

Foruden at tænke på en ny sæson, så kan Cornelius se frem mod to landskampe med Danmark, som møder Belgien på lørdag og England på tirsdag.

Læs også:Medie: Filippo Inzaghi vil købe Andreas Cornelius

Læs også:Ny træner til Cornelius: Tidligere Lecce-chef tager over i Parma