Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Norsk landsholdsspiller spøger i AaB og FC Midtjylland

De to Superliga-klubber er efter sigende interesserede i norske Markus Henriksen, der står uden kontrakt.

Markus Henriksen er i øjeblikket klubløs, men han kan muligvis fortsætte karrieren i den danske Superliga.

Der er i hvert fald interesse for den norske midtbanespiller fra både AaB og de forsvarende mestre, FC Midtjylland. Det erfarer fodboldmediet bold.dk.

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper

Ifølge mediet skulle AaB i hvert fald have kontaktet Markus Henriksens lejr, og her skulle man have modtaget et nej. Den 28-årige midtbanespiller vil i stedet fortsætte i en af Europas større ligaer, lød begrundelsen.

Og den større ligak kan være den tyrkiske. Forleden kunne HullLive skrive, at midtbanespilleren var tæt på at have fremtiden på plads, og at han især var blevet sat i forbindelse med Galatasaray. 

Læs også:Alt om SønderjyskE: Pokalvinderne kan gøre mange ting bedre

Henriksen har stået uden kontrakt siden udgangen af juni, hvor hans kontrakt med engelke Hull City udløb. Siden har han været med på træningsbanen hos Rosenborg for at holde formen ved lige, mens han i øjeblikket befinder sig i den norske landsholdslejr, hvor han trods sin status som klubløs altså er udtaget.

Tidligere har Markus Henriksen spillet for Rosenborg, AZ Alkmaar, Hull City og Bristol City, hvor han i den seneste sæson blot fik fire kampe i Championship.

Læs også:Ronnie Schwartz har langt til spilletid i FCM: Ønsker ikke at skifte

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Mandefald: Sabbi og syv andre sidder over i OB's første testkamp