Video : Tipsbladet
Serie A

Klubpræsident om Tonali-salg: Vi afviste højere bud fra United og Barca

Den italienske midtbanetalent Sandro Tonali er ikke langt fra at blive præsenteret i AC Milan. Men både Manchester United, Inter og FC Barcelona har også været ude efter Brescia-spilleren, afslører klubpræsidenten.

Èt af fodboldeuropas hotteste talenter, 20-årige Sandro Tonali, forventes inden for de kommende dage at færdiggøre sit skifte fra Brescia til AC Milan.

Den italienske storklub er altså ved at lave et større transferscoop, efter at den talentfulde midtbanespiller må forventes at have været på radaren i flere store klubber rundt omkring i Europa.

Interessen fra andre storklubber har i hvert fald været der, afslører Brescias klubpræsident Massimo Cellino nu.

- Jeg ved, at Beppe Marotta (Inter-direktør red.) virkelig ville have Tonali, og at Antonio Conte (Inters cheftræner red.) var imponeret af ham, og jeg er også ret sikker på, at hans agent var blevet enig med Inter om de personlige vilkår, fortæller Cellino til tv-programmet Top Calcio 24 ifølge goal.com og fortsætter:

- Så snart Milan viste konkret interesse, ønskede han ikke at lytte til andre tilbud. Jeg har en god relation til Milan, og vi nåede frem til en aftale med Paulo Maldini (AC Milan direktør red.) ret hurtigt. Der var også interesse fra både FC Barcelona og Manchester United, men knægten er fuldstændig forelsket i Milan. Han blev helt vild, da han hørte om tilbuddet, fordi han er fan af klubben.

Ifølge Cellino var der heller ikke kun sporadisk interesse fra Barcelona og Manchester United.

Præsidenten bekræfter, at Tonali forlader Brescia til fordel for AC Milan på en lejeaftale til en værdi af 10 millioner euro med en indbygget købsklausul på 15 millioner euro og yderligere 10 millioner euro i mulige bonusser - men han fortæller også, at både Barcelona og United nåede at byde højere.

- Tallene er korrekte, men vi afviste faktisk et bud på 65 millioner euro fra Barcelona tilbage i januar, og for et par uger siden bød Manchester United 10 millioner euro mere end Milan, lyder det fra Cellino.

Sandro Tonali har på trods af sin unge alder allerede spillet 89 kampe for Brescias førstehold - 35 af dem i den italienske Serie A, hvor han i denne sæson har fået sit helt store gennembrud.

Han er desuden noteret for tre A-landskampe for Italien.