Video : Tipsbladet
Landshold

U21-landsholdet henter point efter scoring i sidste øjeblik

Det lignede længe et nederlag for de danske U21-drenge, men på et hjørnespark med masser af kaos fik Danmark udlignet til 1-1.

Det danske U21-landshold har i kvalifikationen til det kommende U21 EM været godt kørende, og i de første fem runder i danskernes pulje er det blevet til lutter sejre. Det fik sig en ende fredag aften mod Ukraine.

Her måtte danskerne gå fra banen med 1-1 på måltavlen, men det lignede længe et nederlag.

I det hele taget var det en kamp, hvor det danske mandskab manglede intensitet på det tomme stadion i Aalborg. Da det begyndte at se allermest søvnigt ud lykkedes det for de ukrainske gæster at komme foran.

Det skete efter 73 minutters spil, hvor Topalov fik lagt bolden meget skarpt ind foran mål fra sin position på venstresiden. Her dukkede Sikan op, da han strakte sit ben frem og prikkede bolden i netmaskerne.

Herefter forsøgte danskernes landstræner Albert Capellas at sende danskerne til angreb, og ved et hjørnespark i fjerde overtidsminut fik danskerne hjørnespark, hvor målmand Oliver Christensen gik med frem og skabte så meget uro, at Emil Riis fik udlignet til 1-1. 

Der kunne måske godt være dømt frispark til ukrainernes målmand, men sådan blev det ikke.

Resultatet betyder, at Danmark er på førstepladsen, men deres forspring ned til Rumænien på andenpladsen nu er nede på tre point. Førstepladsen går direkte videre til slutrunden, mens nummer to skal spille playoff.

Der resterer fire kampe af kvalifikationen, og danskernes næste opgave er mod Nordirland, som spilles på tirsdag.