Video : Tipsbladet
Landshold

Straffespark redder sejr til Danmarks U21-hold mod Nordirland

Andreas Skov Olsen sikrede Danmarks U21-landshold en 1-0-sejr over Nordirland med sin scoring på straffespark.

Det danske U21-landshold smed for en sjælden gangs skyld point i deres seneste kamp mod Ukraine, da danskerne selv fik udlignet til allersidst til 1-1. Tirsdag kom de tilbage på sejrssporet med en 1-0-sejr over Nordirland på udebane.

Her var det en kamp, hvor der længe var udsigt til, at det skulle blive en målløs affære, men med godt et kvarter tilbage af kampen fik Danmark et straffespark

Læs også:U21-landsholdet henter point efter scoring i sidste øjeblik

Her var det Bologna-spilleren Andreas Skov Olsen, som sparkede bolden i kassen fra de 11 meter, som altså endte med at være nok for det sejrsvante danske U21-landshold til at få tre nye point ind på kontoen i kvalifikationen til U21-EM.

I første omgang var blevet udtaget til A-landsholdet af Kasper Hjulmand, og derfor skulle han slet ikke have været med til det nordirske. Sådan endte det alligevel efter lidt omrokeringer i A-truppen.

Læs også:U21-landstræner udtager FCM-talent i stedet for skadet Brentford-back

Omvendt var der også blevet plads til Mohamed Daramy på U21-holdet efter, at han havde været afsted med U19-landsholdet, hvor han blev matchvinder mod Tyskland. Selv havde han en god dribletur til sidst i kampen, som var lige ved at overliste alt og alle.

Sejren betyder, at Danmark nu har tre point ned til Rumænien på andenpladsen. Der mangler tre kampe af kvalifikationsspillet. Næste opgave er mod Malta på udebane, og den bliver spillte 9. oktober.

Læs også:Kun få indbudte: Mundbind og afstand præger Hjulmands første træning

Læs også:Emil Riis efter hattrick mod AaB: Det kan man aldrig klage over