Video : Tipsbladet
Superliga

Priske vil have FCM-spillerne til at kigge indad efter premiere-nederlag

FC Midtjylland-cheftræner Brian Priske slår fast, at spillerne er nødt til at se på dem selv først efter nederlag til Sønderjyske.

Brian Priske og FC Midtjylland var meget sejrsvant på udebane, men i den første kamp i den nye Superliga-sæson blev det til et nederlag på 0-2 til pokalvinderne fra Sønderjyske. 

FCM-træneren tog det dog med ro efter kampen i et interview med TV3 Sport, hvor han slog fast, at spillerne godt var klar over, at de skulle se på dem selv til at begynde med.

Læs også:Mads Albæk: Ærgerligt at vi ikke kan gå i byen

- Som jeg har sagt til dem dernede (i omklædningsrummet red.), så handler det om at kigge indad. Det gælder om, at man lige peger fingeren ind mod sig selv og ser på, hvad man skulle have gjort en tand bedre, lyder det fra Priske.

Endvidere måtte han også tage stilling til de spillere, som han ikke havde taget med til opgøret, som blandt andet tæller sidste sæsons topscorer Ronnie Schwartz.

Læs også:Alexander Bah efter sejren over FCM: De to debutanter skal have ros

- Fakta er, at jeg havde udtaget 18 spillere, som jeg troede på kunne gøre det for os. Det kunne de ikke, og så er den ikke længere end det. Dermed ikke sagt noget om Ronnie, Vibe eller Mikael Anderson, som også sidder derhjemme. Vi har en stærk og en bred trup, og jeg skal vælge 18 styks, som jeg tror kan gøre det, og det kunne de ikke i dag. Det er der flere årsager til, fortæller FCM-cheftræneren.

Han peger endvidere på, at han må erkende, at Sønderjyske gjorde det svært for midtjyderne.

Næste opgave for FC Midtjylland er i Champions League-kvalifikationen mod Young Boys på onsdag.

Læs også:Sønderjyske straffede FC Midtjylland i Superliga-premieren

Læs også:Bedst og værst: Kronragede sønderjyder lukkede af mod FCM

Læs også:Sønderjyske på jagt efter angriber: Topscorer eller Newcastle-dansker?