Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: AGF har forhørt sig på FC København-keeper

Ifølge Ekstra Bladet har AGF forhørt sig på FC København-keeper Sten Grytebust.

Sidste sæsons bronzevindere fra AGF tager mandag hul på Superliga-sæsonen med en kamp mod oprykkerne fra Vejle Boldklub, og til det opgør er det svenske William Eskelinen, der er i kassen for AGF.

Men måske keeperen kigge sig over skulderen i forhold til pladsen som AGF's startende keeper - i hvert fald skriver avisen Ekstra Bladet, at AGF leder efter en ny målmand.

Læs også:Solbakken bekræfter: Santos er på vej til Leganés

Klubben fra Aarhus havde i foråret 2019 målmand Kamil Grabara på leje, og ham har man i sommer igen vist interesse for. Polakken er dog ved at skifte til græske PAOK, så AGF leder andre steder. 

Avisen mener at vide, at AGF blandt andet har spurgt på målmand Sten Grytebust fra FC København. Nordmanden er bænket i FCK, men er ikke tilfreds med det, og det er altså muligt, at han forlader klubben. 

Læs også:Vejle-boss før Superliga-premiere: Ny struktur gør det sværere at overleve

Tidligere har der omkring Grytebust været rygter om et bytte, hvor AGF sender Casper Højer Nielsen til FC København for Grytebust og en pose penge, men de rygter blev der ikke rigtigt fulgt op på.

AGF leder dog efter en "klokkeklar" opgradering for Eskelinen, hvorfor det slet ikke er sikkert, at der kommer en ny målmand ind i dette vindue. Det skal være fra øverste hylde, ellers vil sportschef Peter "PC" Christiansen ikke gøre noget.

Der er kampstart 19.00 mellem AGF og Vejle Boldklub mandag aften.

Læs også:Skuffet Ahlmann efter Prica-rødt: Mangler cleverness

Læs også:Fem spillere kan få Vejle-debut mod AGF

Læs også:AGF-træner lovpriser Hausner: Kan nå europæisk topklasse