Video : Tipsbladet
Superliga

Michelsen til OB'erne: Skal ikke rende rundt og være jubelidioter

Selvom det blev til en flot sejr over FC København, så råder OB-cheftræner Jakob Michelsen sine spillere til at holde benene på jorden.

OB tog en stor skalp søndag aften, da de slog FC København med 3-2 i første runde af den nye Superliga-sæson. Det var noget, som passede OB-træner Jakob Michelsen, men han forsøger også at tage den med.

Det fortæller han i et interview med Stemmer fra Ådalen.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK har ikke fikset sine problemer

- Der er altid tryk på i en klub som OB med den historie, der har været i OB. Omvendt skal vi heller ikke rende rundt og være jubelidioter, fordi vi har vundet en fodboldkamp, siger OB-træneren og fortsætter:

- Vi tager en kamp ad gangen. Det var en god kamp i går. Det er altid vigtigt at komme godt fra land. Særligt med den måde, som vi kom fra land på. Første halvleg er nok ikke blevet spillet bedre i mange, mange år i Odense. Det var meget flot præstation, som spillerne leverede, lyder det fra Jakob Michelsen.

Læs også:Marco Lund jubler: Skønt at kickstarte os selv og Odense

OB-cheftræneren går så langt, at han kalder det en magtdemonstration i første halvleg, hvor det fynske mandskab eksempelvis var gode til at komme i bagrummet, og at det kun var storspil af FCK-målmand Kalle Johnsson, at OB'erne ikke var mere foran ved pausen.

Han peger endvidere på, at nu skal truppen nyde sejren mandag og tirsdag, hvorefter fokus bliver rettet mod den kommende modstander i Superligaen, som er mod FC Nordsjælland.

Kampen mod FC Nordsjælland spilles på søndag klokken 14 i Odense.

Læs også:Solbakken truer spillerne med usikker fremtid: Det siger sig selv

Læs også:Ærlig Sabbi kritiserer sig selv

Læs også:OB-træner: Har ikke set så god en præstation i mange år

Læs også:Solbakken bekræfter: Santos er på vej til Leganés