Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League: Manchester United kan sætte rekord mod Crystal Palace

Manchester United skyder sæsonen i gang lørdag med en hjemmekamp mod Crystal Palace

Mens andre hold satte gang i Premier League-sæsonen i sidste weekend, måtte Manchester United sidde over, så derfor er det storholdets første kamp i sæsonen lørdag, når Crystal Palace kommer på besøg.

Med Uniteds fornemme afslutning på den seneste sæson, er forventningerne skruet op for United, der meget gerne skal lægge ud med tre point i premieren.

Vi er klar med 10 optakts-punkter til lørdagens dyst -leveret i samarbejde med SpilXperten.com:

- Manchester United har kun tabt en af deres 22 Premier League-møder mod Crystal Palace - 17 sejre og fire uafgjorte. Nederlaget ligger dog ikke langt tilbage, da det netop skete i den seneste sæson på Old Trafford., da Patrick van Aanholt blev den første besøgende spiller til at score et sejrsmål på Old Trafford i 90. minut i Premier League.

- Crystal Palace har aldrig tidligere vundet to kampe i træk over Manchester United på udebane. Det er der faktisk kun seks hold, der har præsteret - Manchester City tre gange og Liverpool, Bolton og Southampton, Tottenham og West Bromwich hver en gang.

- Crystal Palace er ubesejret i holdets seneste fire Premier League-udekampe mod de to Manchester-klubber - to sejre og to uafgjorte.

- Manchester United har vundet sæsonens første kamp flere gange end noget andet hold i ligaen - nemlig 19 gange.

- Crystal Palace vandt i premiere-runden i den seneste weekend, men holdet har aldrig før startet en Premier League-sæson med to sejre i træk. Den seneste gang, at Crystal Palace har vundet sæsonens to første kampe, var i The Championship tilbage i 2006/07.

- Manchester United har kun tabt en af holdets seneste 17 hjemmekampe. - ni sejre og syv uafgjorte.

- Manchester United har ikke tabt en Premier League-kamp, der er sat i gang kl 18.30 siden december 2015 - 13 sejre og fem uafgjorte er det blevet til siden.

- Siden sin debut tilbage i februar har Bruno Fernandes været involveret i 20 af Manchester Uniteds 51 scoringer - 12 scoringer og otte assist.

- Wilfried Zaha scorede i Crystal Palace og kan score i to kampe i træk for første gang siden november 2019. Zaha har dog ikke været helt skarp på udebane - kun en gang i 19 udekampe kom angriberen på tavlen i den seneste sæson.

- Wilfried Zaha har i sine seneste ni kampe mod Manchester United hverken scoret eller leveret en assist.