Video : Tipsbladet
Premier League

Efter Thiago-køb: Liverpool meldes tæt på Wolves-angriber

Liverpool er ifølge The Guardian tæt på endnu en forstærkning.

Liverpool kunne fredag præsentere sommerens anden forstærkning i form af Thiago fra Bayern München, og snart kan den tredje tilgang også være på plads.

De forsvarende engelske mestre skulle være tæt på at kunne præsentere angriberen Diogo Jota fra Wolverhampton på en femårig aftale. Det erfarer den engelske avis The Guardian.

Ifølge avisen skal Diogo Jota have et stort ønske om at komme til Liverpool, og i Wolverhampton har man ikke et ønske om at holde på spillere, der vil væk. Derfor er man også klar til at lade den 23-årige angriber skifte til Anfield.

Det er endnu ikke sikkert, hvad Liverpool skal slippe for portugiseren. The Guardian mener at vide, at Wolverhampton kræver i omegnen af 325 millioner kroner.

Der diskuteres dog, om Liverpool skal sende den unge forsvarsspiller Ki-Jana Hoever den anden vej i handlen. Han vurderes til knap 81 millioner kroner.

I den forgangne sæson var Diogo Jota en stor profil for Wolverhampton i Europa League, hvor han scorede ni gange på 14 kampe, mens det i Premier League blev til syv kasser. I alt har den portugisiske landsholdsspiller scoret 44 mål på 131 kampe for Premier League-klubben.