Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-chef vil ikke tale Lucas A: Denne spiller er vores sikre Oddset-kupon

Mange taler om Lucas Andersen, men det er en helt anden spiller, AaB's sportschef Inge André Olsen kigger på, når han forestiller sig et stort salg.

AaB har leveret mange fine spillersalg den seneste håndfuld år, og det skal klubben blive ved med.

For at sikre, at kassen stemmer, er klubben nødt til at lave salg i Mikkel Kaufmann, Oliver Abildgaard og Patrick Olsen-klassen, og det skulle der være mulighed i den nuværende trup, der rummer masser af talent.

Sportschef Inge André Olsen har især øje på én spiller - den 19-årige midtstopper Mathias Ross Jensen.

- Hvis vi ser på holdet nu, så er den sikre Oddset-kupon Mathias Ross. Han er 19 år og spiller som en voksen stopper i europæisk fodbold. Han har størrelse, han begynder at blive god og komfortabel på bolden, han er fantastisk i duelspillet, og han laver næsten ikke fejl. Find en 19-årig i Europa, der spiller sådan. Du finder nogen, men det er de ypperste, de største talenter, siger sportschefen til Tipsbladet.

Læs også:Avis: AaB forsøgte at hente Mike Jensen

De fleste ville nok pege på nordjydernes 26-årige anfører Lucas Andersen, men han skal først og fremmest koncentrere sig om at komme godt tilbage fra sin lange skadespause.

- For mig er det sådan med Lucas, at Lucas må spille fodbold. Vi må slutte med at snakke om Lucas. Når Lucas spiller fodbold, er han en fantastisk fodboldspiller, men hvis han ikke spiller fodbold, så er han jo ikke nogen fantastisk fodboldspiller. Så han må ud at spille, han må ud at træne, og så må han levere præstationer på top-topniveau. Det ved vi, at han kan, siger Inge André Olsen og fortsætter:

- Vi ved, at han kan være en af de bedste spillere i Superligaen, og det kan give ham muligheden for at spille på det danske landshold, og så skal Lucas videre. Men der er et job, der skal gøres først. Han skal ikke bare spille tre kampe, han skal spille 10, 15, 20, 25 kampe på højt højt niveau. Det er der, vi er nu. Lucas skal bare være Lucas, han skal ikke være noget andet. Han skal være en fodboldspiller, der er glad for at spille fodbold og hele tiden skubber sig selv for at blive bedre.

- Jeg synes, at vi snakker for meget om Lucas. Vi spiller seks kampe i medaljeslutspillet uden ham, og vi vinder fire og spiller en uafgjort uden ham. Vi spiller god offensiv fodbold og skaber masser af chancer mod Lyngby og Horsens uden Lucas. Så Lucas skal bevise noget for mig.

Læs også:AaB er ikke færdige med at handle: Arbejder på spillere begge veje

Du kan læse et stort interview med Inge André Olsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I Tipsbladet kan du også læse et interivew med Lucas Andersen, du får et stort fokus på Gareth Bales skifte tilbage til Tottenham, en stille fodboldsnak med Michael Noer. Og meget, meget mere. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet om fredagen.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:Mike Jensen om hård start på Cypern: Det har været udfordrende
Læs også:Medie: FC Midtjylland jagter ny angriber - Schwartz på vej væk
Læs også:Talentfuld AaB-stopper om transferrygter: Det påvirker mig ikke