Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League: Manchester United og Solskjær under massivt pres

Vi er klar med optakts-nedslag til lørdagens kamp mellem Brighton og Manchester United.

Manchester United kom overraskende skævt fra start i Premier League-sæsonen, da storklubben hjemme tabte med 3-1 til Crystal Palace, hvilket med det samme har pustet til debatten om Ole Gunnar Solskjærs virke som manager i klubben.

Derfor er der pres på United, der lørdag spiller sæsonens første udekamp mod Brighton, der står på tre point efter to kampe.

Vi er klar med 10 optakts-punkter til lørdagens kamp i samarbejde med Spilxperten.com:

- Brighton har vundet tre af deres seneste fire hjemmekampe mod Manchester United - men det seneste opgør på hjemmebane blev dog tabt 0-3.

- Manchester United har vundet de seneste tre møder med Brighton i Premier League - en aktuel stime der kun er overgået mod Leicester, som United har vundet over fire gange i træk.

- Brighton har vundet to af de seneste tre kampe i Premier League (et nederlag) - det er lige så mange sejre, som holdet fik i de foregående 17 Pl-kampe (ni uafgjorte og seks nederlag)

- Brighton har kun vundet en af deres seneste 10 Premier League-hjemmekampe i 2020 (fire uafgjorte og fem tabte). Holdet har tabt fire af deres seneste fem kampe på Amex Stadium og har lukket mindst tre mål ind i alle nederlagene.

- Manchester United har ikke tabt to kampe i træk i en sæsonstart siden den allerførste sæson i Premier League 1992/93. Dengang tabte United 1-2 til Sheffield United og 0-3 til Everton - men United vandt alligevel mesterskabet.

- Manchester United har vundet de seneste fire Premier League-udekampe med samlet 10-0. Det seneste Premier League-hold til at vinde fem udekampe i træk uden at lukke mål ind var såmænd Manchester United tilbage i slutningen af 2011.

- Manchester United står uden sejr i sæsonens første udekampe i de seneste to sæsoner - en uafgjort og en tabt. Nederlaget i 2018/19 lød på 2-3 og var på udebane mod...Brighton.

- Neal Maupay var part i alle Brightons tre mål i 3-0-sejren over Newcastle i seneste runde - to mål og en assist. Franskmanden havde inden da ikke hverken scoret eller lagt op til mere end et mål i nogle af hans 38 tidligere kampe for Brighton.

- Pascal Groß har enten scoret (tre mål) eller lavet assist (en assist) i hans seneste fire Premier League-kampe mod Manchester United. Han har scoret sejrsmålet i de to seneste sejre over Manchester United.

- Bruno Fernandes præsterede i sæson-åbneren mod Crystal Palace flest afslutninger (3), flest chancer (5), flest bold-besiddelser (123), flest afleveringer (94) og flest lange afleveringer (6).

Stillingen i Premier League: