Video : Tipsbladet
Champions League

Brian Priske blæser til angreb mod Slavia Prag

Det er et offensivt indstillet FC Midtjylland-hold, der bliver sendt på banen mod Slavia Prag.

De danske mestre fra FC Midtjylland spiller onsdag aften returopgør i playoff-runden i kvalifikationen til Champions League mod Slavia Prag. Den første kamp i den tjekkiske hovedstad endte 0-0, og dermed er alt åbent endnu.

For midtjyderne er planen til kampen helt klar. Det skal være som man kender dem, understreger FCM-cheftræner Brian Priske.

- Vores mindset - og det, der har kendetegnet os i lang tid, synes jeg - er, at vi skal angribe og forsvare godt, men højt og langt væk fra vores eget hold for at kunne gøre ondt på modstanderen og angribe højere oppe, siger han til pressemødet forud for skæbneopgøret og fortsætter:

Læs også:Robuste Rasmus Ankersen passer på følelses-pendulet før CL-skæbnekamp

- Det er det, vi går ind til kampen med. Vi går ikke ind for at forsvare 0-0 og håbe på straffespark. Vi går ud for at angribe og vinde kampen. Det er det, der er mindsettet, lyder det fra Brian Priske.

Endvidere peger FC Midtjylland-træneren på, at han mener, at hans mandskab fik løst de defensive opgaver godt mod de hidsige forsøg på gennembrud, som Slavia Prag-spillerne stod bag. Samtidig fik han øje på de muligheder og rum, hvor de kan stikke til tjekkerne.

I det hele taget regner Priske ikke med, at det bliver meget anderledes end det første opgør, når de skal møde dem igen.

Læs også:Sviatchenko om FCM-succes: Et af de bedste hold, jeg har spillet på

- Det er to hold, som er meget lige og meget ens på nogle punkter. Jeg tror, at vi alle sammen kender betydningen af kampen, så jeg tror ikke, at der bliver ændret det helt store på de forskellige hold. Men det er klart, at mål kan være med til at ændre kampbilleder, og mål kan være med til at åbne kampen op i morgen, siger Brian Priske, som gerne ser et par ekstra procenter fra holdet i forhold til sidst, så de kan få en sejr.

Kampen mellem FC Midtjylland og Slavia Prag spilles onsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:FCM-træner før skæbnekamp: Champions League kan udvikle os alle

Læs også:Har FC Midtjylland nerverne til kampen om 200 millioner kroner?

Læs også:Solstrålehistorier, knive i ryggen og agendaer: Guide til transfer-skæbneugen