Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern slår Dortmund i Super Cup: Delaney med assist og dyrt boldtab

Thomas Delaney markerede sig både positivt og negativt i onsdagens tyske Super Cup-finale.

Bayern München tabte for første gang i meget, meget lang tid i weekenden, men allerede søndag fik de revancheret sig og kom tilbage på sejrssporet med en sejr over Dortmund i den tyske Super Cup.

I startopstillingen havde Dortmund danske Thomas Delaney, og midtbanekrigeren spillede hele kampen med op- og nedture til følge.

Således lagde danskeren op til Dortmunds udligning i starten af anden halvleg, mens han dog i slutminutterne havde et dyrt boldtab, som endte i et sejrsmål til Bayern München.

Bayern München startede imidlertid også bedst, og efter 30 minutter var de foran med to mål efter scoringer af Corentin Tolisso og Thomas Müller.

Dortmund fik til gengæld kæmpet sig tilbage i kampen. Først scorede Julian Brandt med en afslutning fra tæt hold efter et hurtigt angreb, inden Erling Braut Haaland scorede. Nordmanden blev spillet i dybden af Thomas Delaney og sendte bolden sikkert forbi Manuel Neuer i Bayern Münchens mål.

Men ti minutter før tid scorede Bayern München altså det afgørende mål. Delaney mistede bolden på midten af banen, hvilket satte gang i et kontraangreb, som Joshua Kimmich endte med - på mærkværdig vis - at sende i mål.

Bayern München kunne dermed fejre endnu en titel, da de vandt kampen og kunne løfte Super Cup-trofæet.