Video : Tipsbladet
1. division

Silkeborg IF tæt på islandsk U21-landsholdsspiller

En spændende forstærkning er på vej til Silkeborg IF og ventes præsenteret i weekenden.

Silkeborg IF rykkede i sidste sæson ud af Superligaen, og samtidig solgte klubben sin største profil, Mads Emil Madsen, til østrigske LASK Linz. Men nu er de ved at have en ny spændende midtbanespiller på plads.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er Stefán Teitur Thórdarson fra den islandske klub IA Akranes på vej til Søhøjlandet og ventes at blive præsenteret på en aftale med SIF i løbet af de næste dage.

Stefán Teitur Thórdarson er 21 år og har spillet 13 kampe for det islandske U21-landshold med et mål til følge.

Tidligere har han været rygtet til den islandske storklub KR, men i stedet havner han altså i Silkeborg IF. En handel forventes at falde endegyldigt på plads, så 1. divisionsklubben kan præsentere ham i løbet af weekenden.

Over for det islandske medie fotbolti.net bekræfter spillerens agent desuden, at Stefán Teitur Thórdarson er på vej til en klub uden for Islands grænser.

- Der er stor sandsynlighed for, at Stefán Teitur vil forhandle med et hold i udlandet i dette vindue. Han har den luksus at vælge mellem hold. Han har scoret otte mål fra midten i sommer og har tiltrukket sig opmærksomhed, siger agent Ólafur Garðarsson til fotbolti.net.

Det islandske midtbanetalent skal hjælpe Silkeborg IF med at jagte en oprykning til Superligaen, som de altså rykkede ud af i sommer.

Aktuelt er Silkeborg IF nummer seks i 1. division med ni point efter fem spillerunder.