Video : Tipsbladet
Champions League

Optimistisk Claus Steinlein: Vi vil videre i Champions League

FC Midtjylland står overfor rigtig svære opgaver i Champions League-gruppespillet, men direktør Claus Steinlein tror på, at holdet kan agere andet end blot boksepude i gruppespillet.

Liverpool FC, Ajax og Atalanta. Det er nogle ret gode modstandere, FC Midtjylland skal op med, når der senere i oktober tages hul på gruppespillet i Champions League.

Af samme grund er det måske ikke så oplagt at tænke et scenarie, hvor midtjyderne spiller sig videre til europæiske playoff-kampe i det nye år. Det betyder dog ikke, at man ikke tror på det.

I hvert fald lever troen i den grad hos FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein:

- Vi skal ud og have point nok til, at vi også skal spille europæisk efter nytår. Det bliver selvfølgelig rigtig svært, men vi skal gå efter det. En sejr giver 20 millioner kroner, så vi skal da i hvert fald ud og have nogle sejre, smiler Claus Steinlein i et interview med TV3 Sport.

Hvis FC Midtjylland får succes europæisk er det store spørgsmål, om man også kan holde dampen oppe i et tæt 3F Superliga-program. Den del er Claus Steinlein dog ikke så nervøs omkring, for han mener, at holdet står godt rustet:

- Det synes jeg, at vi er. Vi har jo også spillet mange kampe i de seneste par år, hvor vi har været langt og også i playoff europæisk. Vi er vant til at have mange kampe, og vi er vant til at skifte mange spillere. Vi har et stærkt hold og har også nogle dygtige akademispillere, der står klar til at tage over, udtaler han.

Onsdag den 21. oktober venter første kamp i gruppespillet for FCM, der hjemme på MCH Arena tager imod Atalanta.