Video : Tipsbladet
Benelux

Marseille og Atalanta meldes interesseret i dansk landsholdsback

Der er både fransk og italiensk interesse for landsholdsbacken Joakim Mæhle.

Der har længe været interesse for danske Joakim Mæhle, som efter sine præstationer i KRC Genk har været rygtet til et par større klubber i Europa, og den interesse er stadig intakt på transfervinduets sidste dag.

Det skriver mediet HLN.

Ifølge mediet forbereder Genk sig på, at der kommer bud i dag, på transfervinduets sidste dag, og det skulle især være Atalanta og Olympique Marseille, der viser interesse for den 23-årige højre back.

Tidligere har Sevilla og Southampton også været nævnt som kandidater, mens Atalantas interesse også har været vedholdende over sommeren.

Læs også:Onuachu glad for genforening med Thorup: Han er jo gammel angriber

Efter alt at dømme bliver det dog ikke billigt at lokke Joakim Mæhle væk fra Jess Thorup og Genk. Tidligere har klubben efter sigende afvist et bud i omegnen af 75 millioner kroner, og ifølge HLN har Genk heller ikke planer om at sælge ham i dag. Derfor skal der et rigtig godt bud på bordet, hvis det skal blive til en transfer.

Joakim Mæhle kom til Genk i 2017 fra AaB og har siden spillet 122 kampe for belgierne. I september debuterede han også for det danske landshold. 

Læs også:Sisto-comeback og mulig Wind-debut: Her er Kasper Hjulmands landshold

Læs også:Hård skæbne for Thorup og Genk i sidste sekund