Video : Tipsbladet
1. division

Nåede kun 15 kampe: SIF ophæver med nordmand

Silkeborg IF siger farvel til den norske midtbanespiller, der nåede 15 kampe i klubben.

15 kampe og et mål blev det til for Vegard Moberg som Silkeborg IF-spiller. 

Den 29-årige midtbanespiller har således fået ophævet sin kontrakt med 1. divisionsklubben mandag, så han har kunnet rejse hjem til Norge. Det oplyser Silkeborg IF på sin hjemmeside.

Læs også:Medie: SIF-spiller på vej til norsk tophold

Ifølge klubben sker det som en konsekvens af coronasituationen, der har betydet, at Vegard Moberg ikke har kunnet besøge sin familie i Norge.  

- Det er ingen hemmelighed, at den sidste tid, hvor jeg ikke har kunnet få besøg af min kæreste, har været hård. Da klubben kom med et forslag om at vi kunne ophæve kontrakten, sagde jeg ja tak. Hele usikkerheden omkring, hvornår det slutter med covid-19, gjorde betingelserne svære for mig, og jeg er glad for den løsning, der er fundet, siger Vegard Moberg til Silkeborg IF's hjemmeside.

Læs også:Silkeborg forstærker sig med gammel kending og islandsk landsholdsspiller

Mandag kunne norske Eurosport skrive, at Silkeborg-spilleren var på vej til det norske tophold Bodø/Glimt. Det er endnu ikke bekræftet, men Moberg forventer selv at have fremtiden på plads inden længe.

- Der bliver arbejdet på noget, så jeg håber, at der allerede er en afklaring i dag. Men nu må vi se, siger han til klubbens hjemmeside.

Tidligere har Vegard Moberg, 29 år, spillet i Bodø/Glimt.