Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens henter tidligere FC København-talent

Den 19-årige angriber har fået en kontrakt for resten af denne sæson.

AC Horsens har hentet 19-årige Muamer Brajanac, der har en fortid i FC København. Det bekræfter cheftræner Jonas Dal over for Horsens Folkeblad.

Den unge angriber har været til prøvetræning i AC Horsens i denne uge, og Muamer Brajanac var også allerede med i pokalkampen mod Næsby onsdag eftermiddag, hvor han fik knap en halv time på banen.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 4. spillerunde

I den kommende tid skal han dog primært spille for AC Horsens’ ungdoms- og reservehold.

- Vi kigger efter spillere med et potentiale, som vi tror, vi kan forløse. De skal spille reserveholdskampe og U19-kampe og eventuelt få indhop i Superligaen, hvis de er dygtige nok, og Muamer Branjanac hører til i den kategori, siger Jonas Dal til Horsens Folkeblad.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Muamer Brajanac har som nævnt en fortid i FC København, som han forlod i løbet af sommeren efter to år i klubben. Tidligere har han også været tilknyttet Brøndby IF’s ungdomshold, mens han også har spillet ungdomslandskampe for Danmark

Den 19-årige angriber fik dog ikke debut på førsteholdet i FC København eller Brøndby IF. Nu skal han jagte spilletid i AC Horsens, hvor han i første omgang har fået en kontrakt for denne sæson. 

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Sårbare danske mestre og Brøndby med vinger