Video : Tipsbladet
Superliga

Forlod OB klokken 23:59:59: Jeg er lettet

Sander Svendsen nåede akkurat at forlade OB i sidste sekund op til transfer-deadline, og nu kan han omsider slappe lidt af.

23:59:59 mandag aften. Det var præcis det, klokken stod på, da den norske klub Brann landede transfervinduets sidste aftale. Med et sekund igen lykkedes det nemlig at sikre offensivspilleren Sander Svendsen, der dermed forlod 3F Superliga-klubben OB.

Aftalen var så tæt på at glippe, at FIFA måtte godkende det sidste efterfølgende, men alle lys er nu grønne, og det hele er en realitet.

Noget der skaber massiv glæde og ikke mindst lettelse for Svendsen selv:

- Det har været nogle mærkelige dage med meget frem og tilbage. Det er dejligt, at jeg endelig har fået en afklaring, og at det hele gik igennem, som det skulle. Nu er jeg omsider Brann-spiller, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Sander Svendsen til klubbens hjemmeside.

Også sportschefen i den norske klub sætter et par ord på den vilde handel i sidste øjeblik:

- Jeg har aldrig været med til at sætte verdensrekord før, lyder det fra Rune Soltvedt, der understreger:

- Det var ekstremt hektisk der til sidst. Jeg spurtede rundt på stadion mellem mit kontor og kopimaskinen, men vi nåede det hele i tide. Sådan er det med en international transfer, så skal man have det hele igennem til FIFA også.