Video : Tipsbladet
Generelle

Serritslev udlever trænerdrømmen på Fiji: Jeg vil bevæge fodbolden hernede

Flemming Serritslev har store ambitioner for fodbolden på Fiji. Danskeren står i øjeblikket i spidsen for ø-nationens landshold.

På en lille ø midt i Stillehavet er Flemming Serritslev i færd med at udleve sin trænerdrøm. Den 73-årige dansker er landstræner for Fiji og har store ambitioner for fodbolden i landet, fortæller han til DR Sporten.

I Danmark er Serritslev bedst af alt kendt for sin tid som træner på de danske landshold. Efter en årrække som cheftræner for Ikast FS, Kolding IF og B1909 blev han i 1992 assistent for Richard Møller Nielsen, og otte år senere overtog han ansvaret for U21-landsholdet. Her fortsatte han indtil 2006.

Læs også:Sellés om AGF-tid: Hausner og Hvidt rykkede sig mest

Siden har Serritslev været træner i både Nigeria, Armenien, Iran og Papua Ny Guinea, men nu er træneren landet på Fiji, hvor han står i spidsen for ø-nationens landshold. Og ambitionerne er store.

- Jeg føler mig lidt som en pioner. Mit absolutte mål er, at jeg kan bevæge fodbolden hernede, som det lykkedes for mig på Papua New Guinea. Jeg tror, at mulighederne er endnu bedre på Fiji, fordi fodboldforbundets organisationen er meget, meget bedre, end den var i Papua New Guinea, siger han.

Læs også:Ambitiøs Okosun: Jeg vil tage det næste skridt

Fiji ligger nummer 150 på FIFA's verdensrangliste.

Læs også:FCM-boss vil til tops i Europa: Vi ønsker at få stor indflydelse

Læs også:FCK-duo efter Ståle-fyring: Det åbner for friske tanker og impulser

Læs også:FCM's italienske CL-modstander: Inspireret af hollandsk fodbold