Video : Tipsbladet
Superliga

Bjørn Paulsen holder SønderjyskE-linjen varm: Må se, hvornår det er tid

Bjørn Paulsen spekulerer over fremtiden, og om det mon er tid til at vende hjem til SønderjyskE.

Bjørn Paulsen har kontraktudløb i den tyske 3. Liga-klub Ingolstadt efter denne sæson, og dermed kan den danske altmuligmand forhandle med andre klubber fra årsskiftet. Tiden er inde til, at 29-årige Paulsen skal tænke over fremtiden.

Og det gør han.

Der er ikke tale om voldsomme hovedbrud, men han gør sig overvejelser om, hvad fremtiden skal bringe. I det netop overståede transfervindue var der et par muligheder, der bød sig. 

Ifølge svenske medier var der blandt andre interesse fra danskerens tidligere klub Hammarby.

- Der var noget interesse i transfervinduet, og jeg gjorde det godt i Hammarby, da jeg var der. Jeg synes også, at Stockholm er en fed by, at klubben har nogle fede fans, og den er tilmed begyndt at spille med i toppen, så der er meget, der tiltaler mig i Hammarby, siger Bjørn Paulsen til tipsbladet.dk og tilføjer:

Læs også:Medie: Svensk topklub jagter dansker i Tyskland

- Men der var også et par følere fra Tyskland og fra Danmark.

I Danmark er der især én klub, der er interessant for Bjørn Paulsen, og det er SønderjyskE. Forsvarsspilleren indledte sin karriere i Haderslev, og han spillede 155 kampe for SønderjyskE's bedste mandskab, inden han tog til Esbjerg i 2015. Bjørn Paulsen har tidligere fastslået, at han drømmer om at vende tilbage til SønderjyskE en dag.

Og linjen til Haderslev er fortsat varm.

- Jeg har jo altid sagt til Hans Jørgen Haysen (sportschef i SønderjyskE, red.), at jeg gerne vil spille for SønderjyskE igen, og det faktum, at klubben nu har fået nye ejere, og dermed lidt flere penge, gør i hvert fald ikke det scenarie mindre muligt. SønderjyskE er min klub, men vi må se, om jeg skal tilbage nu, om et år eller om to år, siger Bjørn Paulsen.

Han vil heller ikke udelukke, at han bliver i Ingolstadt, som han rykkede ned med for godt et år siden.

Læs også:Medie: Græsk storklub genoptager jagt på Bjørn Paulsen

- Jeg er åben for alt, og det er også muligt, at jeg forlænger med Ingolstadt, hvis de kommer med et godt tilbud, og vi rykker op. Jeg haster bestemt ikke nogen steder hen, siger danskeren.

Er en forlængelse med Ingolstadt betinget af, at I rykker op i denne sæson?

- Ja, det er det. Jeg kom til Ingolstadt, da klubben lå i 2. Bundesligaen, og jeg blev, da vi rykkede ned. Jeg er ikke typen, der stikker halen mellem benene. Jeg synes, man skal acceptere den kontrakt, man har skrevet under på, selv om det sportsligt ikke går, som man havde håbet. En aftale er en aftale, men selvfølgelig vil jeg gerne spille på et højere niveau, lyder det fra Bjørn Paulsen.

Ingolstadt er nummer 11 i 3. Liga efter de første fire kampe. Bjørn Paulsen har spillet fuld tid i alle fire kampe. 

Læs også:Avis: Bjørn Paulsen har frikøbsklausul i tysk klub

Læs også:Selvkritisk Paulsen: Spillede den værste halvleg i karrieren

Læs også:Paulsen til Pauli? Dansker på ønskelisten i tysk kultklub