Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United-stjerne raser: Brug ikke mit navn til at skabe splid

Bruno Fernandes afviser, at der skal være problemer mellem ham og nogen andre i Manchester United.

I løbet af ugen har der været flere rygter i de engelske medier om, at Manchester United-stjernen Bruno Fernandes og klubbens cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, og især skulle der være opstået problemer, efter at portugiseren blev udskiftet i klubbens store nederlag til Tottenham.

Men det er ikke sandt.

Læs også:FC København-back rygtes til Rusland

I hvert fald ikke hvis man spørger Bruno Fernandes. Ifølge Goal fastslår midtbanestjernen i et interview med Sport TV, at han slet ingen problemer har med nogen i Manchester United.

- Først handlede det om en diskussion med holdkammerater, men den holdt ikke. Så var det en diskussion med kun en holdkammerat [Victor Lindelöf, red.]. Da den heller ikke holdt, handler det nu om et skænderi med Solskjær. Jeg tror, det er et forsøg på at destabilisere gruppen på. Det, der blev sagt, er på ingen måde sandt, siger han og tilføjer:

- Jeg blev udskiftet ved pausen, det er sandt. Træneren fortalte mig, at kampen næsten var afgjort, og at vi ville have mange kampe foran os. Det forstod jeg. Jeg var ikke tilfreds, men sagde intet, der kunne skade gruppen. Så brug ikke mit navn, mine kolleger eller træneren til at skabe splid i Manchester United. Atmosfæren er god, og holdet er klar til at komme med et modsvar i næste kamp.

Læs også:Engelske medier er hårde ved United-anfører: Maguire var en katastrofe

Manchester United skal i weekenden møde Newcastle i Premier League, hvor de skal forsøge at kravle væk fra deres 16. plads i tabellen. I næste uge skal de også møde PSG i Champions League. 

Læs også:Karantæner - hvem er ude?